Elena Udrea: Aş fi de acord cu eutanasierea câinilor, ca ultimă soluţie

de:
06 apr. 2011
0 Afișari
Elena Udrea: Aş fi de acord cu eutanasierea câinilor, ca ultimă soluţie

„Ca ultimă soluţie, dacă nu se găseşte o altă soluţie de către comunitate, aş fi de acord şi cu această soluţie a eutanasierii, dar am cerut întotdeauna lipsă de ipocrizie în abordarea acestui subiect”, a spus Udrea, conform Newsin.

Ministrul a explicat că politicienii sunt în cea mai mare parte „ipocriţi”, pentru că societatea înţelege că scopul este să nu mai existe câini fără stăpân pe stradă, însă există o parte care „apără până la capăt şi fără să genereze neapărat soluţii alternative” drepturile animalelor fără stăpân. „Politicienii oscilează între aceste două categorii ale electoratului şi de foarte multe ori se comportă ipocrit. Am cerut dezbatere publică şi găsirea de soluţii înainte de această ultimă variantă, cea a eutanasierii”, a explicat Elena Udrea.

Comisia de administraţie publică din Camera Deputaţilor a menţinut marţi prevederile referitoare la eutanasierea câinilor vangabonzi, care va putea fi decisă de către consiliile locale, după ce animalele vor fi reţinute în adăpost timp de 30 de zile.

Cookies