Elena Udrea are INTERDICŢIE să mai vorbească în public despre dosarele sale

de:
03 nov. 2015
0 Afișari
Elena Udrea are INTERDICŢIE să mai vorbească în public despre dosarele sale

Cel de-al patrulea dosar al Elenei Udrea vizează împrumutul de 3 milioane de euro, luat de fostul ministru de la BRD pentru a-şi cumpăra un teren. În plus, Udrea a primit interdicţie de a mai vorbi public despre dosarele sale, potrivit libertatea.ro.

Elena Udrea este URMĂRITĂ PENAL alături de Popa Sorin Mihai, în dosarul creditului de la BRD 

Alături de Elena Udrea, în vizorul anchetatorilor a intrat şi directorul BRD, Sorin Popa, acuzat de abuz în serviciu. Acestuia i se impută faptul că ar fi permis ca fosta şefă a PMP să ia credit în calitate de client privilegiat, fără a mai intra în verificările standard ale băncii şi că, ulterior, ar fi fost de acord ca împrumutul blondei să fie cedat la pachet cu terenul cumpărat unui anume Alexandru Faur, care nu avea posibilităţile necesare pentru a susţine o astfel de datorie.

Mai greu de suportat pentru Udrea decât noile acuzaţii care i se aduc (complicitate la abuz în serviciu) pare interdicţia primită din partea procurorilor de a nu mai vorbi public despre dosarele în care este implicată. „Se urmăreşte să se ceară arestarea preventivă pentru încălcarea controlului judiciar”, a declarat Elena Udrea. Aceasta s-a plâns, de asemenea, de faptul că nu are cele 5 milioane de lei pe care trebuie să le plătească drept cauţine.

Elena Udrea mai are în lucru la DNA două dosare, iar un al treilea (Gala Bute) a ajuns deja pe masa judecătorilor.

Cookies