Elena Udrea ar păstra sectoarele Bucureştiului, dar le-ar umbla la bani

de:
28 nov. 2010
0 Afișari
Elena Udrea ar păstra sectoarele Bucureştiului, dar le-ar umbla la bani

“Am luat decizia de a da startul pentru campania internă în vederea desemnării candidaţilor pentru alegerile din 2012, atât pentru Primărie, cât şi pentru consiliile locale,” a declarat Elena Udrea într-o conferinţă de presă susţinută duminică. Ea susţine că este încă devreme pentru a spune dacă va candida sau nu la funcţia de primar general al Capitalei.

Totuşi, liderul PDL Bucureşti îşi asumă drept priorităţi elaborarea unui plan nou de urbanism pentru Bucureşti , întrucât cel actual expiră anul acesta. “Printre aspectele importante amintesc organizarea circulaţiei, stabilirea regulilor de construire, delimitarea zonelor de protecţie a monumentelor, stabilirea zonelor protejate”, a declarat Udrea.

Aceasta a mai precizat că va susţine Legea Capitalei, act normativ aflat în dezbaterea senatorilor, ce le-ar conferi primarului general şi CGMB atribuţii sporite (Citeşte mai multe despre Legea Capitalei). “Este o împărţire inechitabilă, este nevoie ca bugetul agregat să fie administrat la nivelul Consiliului General, iar primăriile de sector să devină ordonatori secundari de credite.  Deşi proiectul din Senat, susţinut de PDL, prevede desfiinţarea primăriilor de sector, Udrea a declarat că actuala împărţire administrativă a Bucureştiului va fi păstrată.

Cookies