Elena Udrea ar fi fost amenințată, printr-o scrisoare, că va fi infectată cu HIV în închisoare

de:
02 mai 2015
0 Afișari
Elena Udrea ar fi fost amenințată, printr-o scrisoare, că va fi infectată cu HIV în închisoare

Elena Udrea a fost amenințată cu moartea în timp ce se afla arest, scrie știripesurse.ro, prezentând o scrisoare pe care fostul ministru ar fi primit-o. VEZI AICI SCRISOAREA.

Un deţinut de la Colibaşi i-ar fi transmis acesteia că a fost angajat de interlopi celebri să o infecteze cu HIV. Ruxandra Dragomir a confirmat la România TV că Udrea a primit scrisoarea şi spune că aceasta este „speriată” şi îi este frică, mai ales după ce a fost mutată la Târgşor.

Administrația Națională a Penitenciarelor a anunțat că penitenciarul s-a autosesizat în urma acuzațiilor, însă că nu a fost înaintată nicio sesizare în acest sens.

„De la momentul încarcerării și până în prezent, persoana la care se face referire nu a înaintat nicio sesizare și nu a semnalat angajaților penitenciarului aspecte privind existența unei scrisori de amenințare. Administrația Națională a Penitenciarelor și unitățile subordonate au obligația de a asigura, în condițiile legii, protecția și asistența deținuților aflați în orice situație de vulnerabilitate. Având în vedere toate acestea, penitenciarul s-a autosesizat și a demarat o cercetare administrativă care să investigheze aspectele semnalate.”, a transmis instituția, conform rtv.net.

Cookies