Elena Udrea a anunţat în ce colegiu va candida

de:
29 iun. 2012
0 afișări
Elena Udrea a anunţat în ce colegiu va candida

Elena Udrea va candida tot în Drumul Taberei, coonform declaraţiilor făcute la Gândul live: „Voi candida la alegerile parlamentare, în mod firesc în colegiul unde sunt deja deputat. M-am tot gândit, am avut o experienţă pe Bucureşti şi mi-am dat seama că toată activitatea mea în teritoriu, unde am avut proiecte, oamenii să aibă o părere mai bună despre politicianul Elena Udrea.  Nu simt o ură când ies pe stradă din partea oamenilor. Întâlneşti pe stradă oameni care îţi redau fraze întregi pe care le aud la televizor. Nu mai este atmosfera care era acum câţiva ani, se bucurau să te vadă, este mai greu. Cine s-a expus a atras marea parte a nemulţumirilor cetăţenilor.”

Elena Udrea a candidat, la alegerile precedente, ]n colegiul 25 din Drumul Taberei. Diferenţa faţă de acum patru ani este că, atunci, primar al Sectorului 6 era Cristian Poteraş, membru PDL şi şef al filialei Sector 6. La alegerile locale de anul acesta, Poteraş a fost înfrânt de către liberalul Rareş Mănescu.

Elena Udrea i-a acuzat, în acelaşi interviu, pe şefii de filiale de sector, că nu şi-au asumat înfrângerea: „În urma înţelegerii fiecare a acţionat cum a crezut de cuviinţă, eu mi-am asumat rezultatul de la Bucureşti şi mi-am dat demisia din funcţia de preşedinte, în timp ce şefii sectoarelor nu şi-au asumat nimic. Sunt mulţi dintre cei care au pierdut direct alegerile, unii la scoruri lamentabile nu şi-au asumat rezultate şi se gândesc să fie în noua conducere. La nivelul concluziilor, sunt convinsă că unii au tras concluziile corecte, alţii nu.” – a spus membra PDL.

Cookies