BAZAR

Elena Băsescu s-a răzgândit. Nu mai vrea să apară la Dansez pentru tine

DANSEZ PENTRU TINE: O ţară întreagă aştepta să o vadă pe Elena Băsescu unduindu-se pe scena show-ului care va fi difuzat în ajunul Paştelui. Însă, relaţia încordată existentă între ea şi Vica a făcut-o pe mezina preşedintelui să renunţe! EBA, care urma să danseze la secţiunea “umanitare”, îşi luase în serios rolul şi, alături de Vova, unul dintre membrii trupei de balet Edi Stancu, s-a pregătit intens câteva zile la rând, la studiourile Buftea, pentru apariţia pe scena emisiunii-concurs. Când totul părea că merge ca uns, la urechile Elenei a ajuns informaţia că va fi colegă de platou cu Vica Blochina, fosta iubită a lui Piţurcă.

Fosta balerină a povestit într-o emisiune TV că ea şi Syda, nimeni altul decât soţul Elenei, au fumat marijuana într-o escapadă în Olanda. Pentru a evita să dea nas în nas cu Vica, EBA a decis să nu mai particpe la emisiune, scrie libertatea.ro.

DANSEZ PENTRU TINE: Un alt nume greu care ar fi trebuit să danseze la secţiunea “umanitare”, Ramona Mănescu, soţia edilului de la sectorul 6 al Capitalei, a sărit din schemă imediat după ce EBA a renunţat la participarea la emisiune. Producătorii au fost nevoiţi să o sune şi să renunţe politicos la serviciile ei, deoarece rămăsese singurul politician în concurs.

“S-ar fi interpretat că îi facem reclamă. Aşa, când era şi fiica preşedintelui, era altceva. Aveam reprezentanţi din două partide”, ne-au dezvăluit surse din PRO TV.

Concurenţii vor dansa cu fiii şi cu fiicele lor

DANSEZ PENTRU TINE: La secţiunea “umanitare” vor dansa perechile: coregrafa Cocuţa şi dansatorul Bogdan, Iulia Vântur şi dansatorul Genil şi, ca noutate, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav. Producătorii caută acum a patra pereche.

La secţiunea “concurs” se vor întrece Giani Kiriţă, Jean de la Craiova şi Vica Blochina, care vor face pereche cu copiii lor. A patra pereche din concurs este formată din Mihaela Rădulescu şi coregraful Bogdan Boantă. Iniţial, şi Cabral a fost în cărţi, dar s-a retras după câteva antrenamente.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button