Elena Băsescu, înainte de botezul fiicei sale: „Sofia va avea trei naşi”. Vezi cine sunt

de:
29 nov. 2013
0 Afișari
Elena Băsescu, înainte de botezul fiicei sale:

Botezul nepoatei preşedintelui Traian Băsescu va avea loc sâmbătă la ora 14.00, micuţa Sofia Anais fiind creştinată doar în prezenţa rudelor şi prietenii foarte apropiaţi de părinţii ei. „Va fi un cerc destul de intim de oameni dragi nouă”, a explicat Elena Băsescu.

„Am hotărât împreună cu Bogdan să facem slujba de botez sâmbătă la Biserica Sfântul Spiridon cel Nou. Duminică, pe 1 Decembrie, de Ziua Naţională, Sofia împlineşte deja trei luni. Şi, pentru că suntem în post, petrecerea va fi anul viitor, cândva în ianuarie sau februarie. Ne-am consultat înainte şi cu preotul Dimitrie de la biserica Sfântul Spiridon şi dumnealui ne-a spus să nu mai lăsăm timpul să treacă, mai ales că noi călătorim mult cu ea, să intre botezată în Sărbătorile de iarnă. Este ultimul week-end din această lună, vremea este încă bună şi, numai bine, se suprapune peste o mare sărbătoare, Praznicul Sfântului Andrei, protectorul României”, a declarat Elena Băsescu pentru libertatea.ro.

Nepoata preşedintelui Traian Băsescu va avea trei naşi. „Dorin Chirtoacă, primarul oraşului Chişinău, este un om foarte drag mie şi familiei mele, atent şi grijuliu cu Sofia, un prieten foarte vechi, dovedit în timp în momente foarte dificile. Am mai ales drept nași doi oameni deosebiţi care m-au ajutat în perioada de sarcină şi la naştere, Monica şi Cătălin Cîrstoiu. Amândoi sunt doctori la Spitalul Universitar, Monica fiind şi cea care m-a ajutat să o aduc pe lume pe fetiţa mea”, a explicat fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu.

Cookies