ARHIVA B365

Elena Băsescu, implicată într-un accident rutier. EBA, la spital

Elena Băsescu, implicată într-un accident rutier, astăzi, marți, la ora 14:30. Un șofer neatent a intrat în mașina condusă de Elena Băsescu.

Fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu, Elena, nu prezintă probleme de evoluţie a sarcinii, după accidentul rutier în care a fost implicată marţi după-amiază, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Spitalului Universitar Bucureşti.

Potrivit surselor citate, Elena Băsescu a fost adusă de un echipaj SMURD la Spitalul Universitar, unde, în urma investigaţiilor, medicii au concluzionat că pacienta nu are probleme de sănătate în urma accidentului, inclusiv în ceea ce priveşte evoluţia sarcinii.

Iată și comunicatul Poliției Rutiere: Astăzi, 30 septembrie 2014, în jurul orei 14:30, în Piaţa Charles de Gaulle a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate două autovehicule.
Din primele date a rezultat că, un conducător auto, de 62 de ani, nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului „cedează trecerea” şi a tamponat uşor un alt autovehicul condus de o tânără, de 34 de ani.
Ulterior, în urma evenimentului rutier, conducătoarea auto s-a deplasat la o unitate spitalicească pentru investigaţii medicale.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button