ARHIVA B365

Elena Băsescu: Îi sugerez premierului Victor Ponta să o propună pe soţia sa la Ministerul Bugetului

„Dacă tot m-a propus Ministrul Culturii şi pentru că are predilecţie pentru un Guvern de rubedenii, îi sugerez lui Dottore Victor Viorel Ponta să o propună pe soţia sa, Daciana Sârbu, la Ministerul Bugetului. Asta pentru că am înţeles că se ocupă de finanţele familiei mai bine decât o face însuşi Premierul, câştigând lunar nu mai puţin de 100 de pensii medii ale locuitorilor din comuna Nana (10.000 de euro)”, precizează Elena Băsescu, într-o postare pe Facebook.

„Dacă la Buget este prea umilitor pentru domnul prim-ministru, rămâne varianta Ministerului Apărării pentru Daciana Sârbu. Am încredere că, între timp, doamna cu pricina, absolventă a Colegiului Naţional de Apărare, a învăţat ce înseamnă iniţialele NATO”, a mai scris Elena Băsescu.

Premierul Victor Ponta a declarat că va înainta alte două propuneri de ministru doar după ce preşedintele Traian Băsescu îl va informa oficial, în scris, că le respinge pe cele transmise săptămâna trecută, adăugând, ironic, că îi va propune pe Elena Băsescu la Cultură şi pe Sorin Blejnar la Buget.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button