Elena Băsescu, despre înscrierea lui T. Băsescu în Partidul Mişcarea Populară: „Mă aşteptam”

de:
17 aug. 2015
0 Afișari
Elena Băsescu, despre înscrierea lui T. Băsescu în Partidul Mişcarea Populară:

Elena Udrea a declarat că este nevoie de un om ca Traian Băsescu în politică.

„Nu știam dinainte. Cred că este nevoie de Traian Băsescu în politică”, a declarat fosta candidată la prezidențiale în cadrul unei emisiuni difuzate la B1 TV.

Aceasta a mai precizat că ține legătura cu președintele suficient de mult încât să spună că știa că se va întoarce oficial în politică.

Totodată, Elena Udrea a mai spus că ea nu mai are miza de a accede într-o funcție, dar va deveni un parlamentar activ, care se va implica pentru binele României și chiar va înființa o asociație care să lupte pentru drepturile celor loviți de sistem.

„Am avut un respiro de două luni să cuget la lucrurile care mi s-au întâmplat după experiența pe care am avut-o. În politică nu am lipsit niciodată. Nici în arest. Și chiar spuneam la un moment dat: sunt parlamentar chiar dacă mi-am dat demisia din PMP. Și chiar intenționez să devin un parlamentar foarte activ din toamnă. Nu am un scop precis să mai candidez pentru o funcție. Eu constat că nu mai este nimeni care să incerce să mai facă ceva constructiv cu România, de aceea cred că este nevoie de oameni care să se implice și eu vreau să mă implic. Activă voi fi, nu știu să vă spun dacă voi mai candidat în 2016. Înființez o fundație prin care încerc să îi ajut pe cei abuzați de sistem, cei cărora le sunt încălcate drepturile pot apela la ajutorul acestei fundații. Am avut diverse denumiri pentru fundația aceasta. Mă gândeam să o numesc Camera 2 p (n.r. numele camerei în care a stat în arest)”, a afirmat fosta candidată la prezidențiale, conform romaniatv.net. 

Cookies