Elena Băsescu CONTESTĂ cifrele Fiscului. Reacţia Elenei Udrea UPDATE

de:
17 mai 2016
0 Afișari
Elena Băsescu CONTESTĂ cifrele Fiscului. Reacţia Elenei Udrea UPDATE

„Datoria invocată de ANAF este o eroare a acestei instituţii. În 2014, pe vremea când eram europarlamentar, aveam domiciliul în Sectorul 2. Acum, am domiciliul în Sectorul 1. Situaţia a apărut pentru că ANAF-ul nu a făcut transferul informaţiei între Sectorul 2 şi Sectorul 1. Mai mult, cu circa 30 de zile în urmă, am fost personal la ANAF Sector 1 şi ANAF Sector 2, făcând, cu documente, proba achitării obligaţiilor.

Din păcate, până la această oră, nu s-a făcut operarea datelor. Închei, spunând că nu am niciun fel de datorie la stat.

N.B. Plata s-a făcut prin terţ plătitor, conform regulilor Parlamentului European”, a scris Elena Băsescu pe Facebook.

Elena Băsescu a postat şi fotocopia unui ordin de plată prin care a virat peste 16.000 de lei la bugetul asigurărilor sociale şi la bugetul de stat.

VEZI AICI LISTA DATORNICILOR

Şi Elena Udrea a reacţionat pe Facebook:

„ANAF zice ca nu am platit un impozit de 39.000 Ron. Verific pentru ca nu am incredere in acuratetea informatiilor lor. Oricum, din cei aproape 150.000 de datornici anuntati, restanta mea ar fi nerelevanta fata de sutele , zecile de milioane ale altora. Dar chiar si asa, daca ceva a scapat contabilei mele si am o datorie, evident ca voi incerca sa o platesc. Spun ca voi incerca deoarece eu am toate bunurile sechestrate, toate conturile poprite si toate veniturile blocate de catre DNA.

Pe de o parte statul prin ANAF imi cere sa platesc, pe de alta parte tot statul, prin DNA, imi blocheaza orice posibilitate de plata!!!  Si dupa o alta norma aberanta din noul Cod de Procedura Penala, odata ce ti s-a pus sechestru, nu mai poate fi ridicat pana la sfarsitul procesului!!!

Deci, intreb DNA si ANAF, in cazul in care voi constata ca am intr-adevar aceasta restanta, cum as putea sa fac plata?”

Cookies