ARHIVA B365

Elena Băsescu nu va mai candida la europarlamentare 2014

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014: UPDATE. „Am strans cu foarte mare usurinta numarul de semnaturi pentru a candida ca independenta. Doresc sa le multumesc prietenilor mei de la PMP pentru ca mi-au oferit a doua pozitie, insa mi s-ar parea un troc imoral. Pozitionarea mea pe un loc eligibil m-ar dezonara, desi am numarul necesar ca sa candidez ca independenta, nu o voi face”, a declarat Elena Basescu la o conferinta sustinuta de la sediul PMP. „In PNL sunt doar neveste disperate, in PDL sunt doar pensionari”, a mai declarat Elena Basescu. 

Elena Basescu s-a inscris in partidul Miscarea Populara.

„Elena Basescu va face o echipa buna cu tinerii din Miscarea Populara. Ne-am fi dorit sa candideze pe listele PMP la europarlamentare, dar a ales sa nu o fac, pentru a opri orice speculatie”, a declarat Elena Udrea.

Elena Băsescu a declarat, luni, că o tentează o candidatură la alegerile parlamentare din 2016, pentru că doreşte „să se clădească” în ţară ca om politic, ea precizând că tatăl său i-a spus dimineaţă că pentru ea astăzi este „prima zi ca om politic adevărat”.

„Mă tentează o candidatură la alegerile parlamentare din 2016, doresc să mă clădesc ca om politic în ţară”, a spus Elena Băsescu.

Ea a precizat că nu s-a gândit încă la un colegiu în care să candideze, pentru că primul pas este să treacă de această campanie electrocală pentru Parlamentul European, în care se va implica foarte mult.

Întrebată ce i-a transmis tatăl său, preşedintele Traian Băsescu, ea a răspuns: „Tatăl meu mi-a spus azi de dimineaţă, înainte de a urca în avion, mi-a urat succes şi mi-a spus că este prima zi ca om politic adevărat”.

UPDATE. La ora 16.00, Elena Băsescu va susține o conferință la sediul PMP. Eugen Tomac, preşedintele partidului Mişcarea Populară, nu a dorit să confirme că Elena Băsescu s-a înscris în PMP.

 

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button