Elefanţi, zebre şi cai de la Circ&Variete Globus au defilat în Parcul Tineretului. FOTO ŞI VIDEO

de:
14 oct. 2015
2 Afișari
Elefanţi, zebre şi cai de la Circ&Variete Globus au defilat în Parcul Tineretului. FOTO ŞI VIDEO

Miercuri după-amiază, Parcul Tineretului s-a transformat într-un loc exotic, odată cu organizarea „Festivalului Animalelor”, care a marcat startul unei noi stagiuni a Circ & Variete Globus București. Îmbrăcați în haine de gală, artiștii Circ & Variete Globus au defilat, în zona Parcului Tineretului, alături de oaspeți din străinatate însoțiți de cele mai exotice patrupede: elefanți, zebre, cai și cei mai buni prieteni ai omului – cățeii.

Elefanţii, caii şi zebrele care au defilat prin parc au avut cea mai mare priză la public, indiferent de vârstă.

Cei mici au avut ocazia să hrănească elefanţii şi zebrele cu morcovi, dar şi să asiste de la mică distanţă la demonstraţiile artiştilor circului.

Între numerele prezentate, clovnii au făcut giumbuşlucuri, spre încântarea copiilor prezenţi în parc.

„Parada animalelor artiste va fi un preambul la ceea ce urmează să se petreacă în deschiderea stagiunii 2015 – 2016 de la Circ Variete Globus București, acolo unde „Arca lui Noe” – noul spectacol al toamnei vă așteaptă începând cu data de 17 octombrie 2015 de la ora 15.00 și 18 octombrie 2015 de la ora 15.00.

Din această toamnă, micii și mai marii spectatori se pot întâlni cu artiștii Circului Globus de mai multe ori pe săptămână decât până acum căci din 30 octombrie adăugăm ore de spectacol suplimentare, potrivite pentru orice familie: vineri seara, de la ora 7, sâmbăta după-amiaza, de la ora 3, și duminică, dimineața de la ora 11 și după-amiaza, de la ora 15.00″, au anunţat organizatorii, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Prețurile pornesc de la 25 de lei și ajung până la 60 de lei, în funcție de locul ales în sală. Biletele au fost deja puse în vânzare la Casa de bilete a Circ & Variete Globus București deschisă de miercuri până duminică între orele 10.00 – 18.00. Detalii găsiți pe www.circulglobus.ro.

Cookies