COOL CITY

Electro Guzzi Live & Khidja

Control si Forumul Cultural Austriac va invita la un live spectaculos marca Elektro Guzzi, seara fiind completata de Rusu & Flore aka Khidja. Dupa participarea in 2011 la festivalul Rokolectiv, Elektro Guzzi revin in Bucuresti in cadrul unui turneu de promovare a celui de-al doilea album, Parquet.

Trupa austriaca Elektro Guzzi a captat atentia si admiratia publicului prin sound-ul aparent digital, pe care Bernhard Hammer, Jakob Schneidewind si Bernhard Breuer il produc folosind doar instrumente clasice precum basul, chitara si tobele.

Chiar daca set-up-ul lor este traditional, membrii trupei se transforma in adevarate masini, atat pe scena cat si in studio. Rezultatul este un sound electronic si un show efervescent. Oricat de greu ar fi de crezut, tot ceea ce se aude este un produs analog! Elektro Guzzi nu sunt interesati de explorarea unui peisaj sonor marcat de lungi pasaje minimale de jamming si improvizatii sau de o abordare computerizata a muzicii. Tot ceea ce se aude este produs 100% live. Pentru ei, ceea ce conteaza cel mai mult este structura.

Formata in 2004, trupa a preferat sa astepte 5 ani pentru a-si perfectiona tehnica, inainte de a intra in studio.

In 2011, Elektro Guzzi lansau Parquet, cel de-al doilea album. Parquet este un material discografic plin de nuante, detalii de finete estetica si tonalitati dintre cele mai avantgardiste, dar in acelasi timp este foarte apreciat in zona de techno-clubbing. Fiecare dintre cele 9 piese par sa poarte o amprenta distincta, ce le confera personalitate, ca de exemplu schimbarile hipnotice de beat-uri din „Affumicato” sau ritmul scurt, sacadat din „Absorber” sau efectul de „gated chords” din „Patagonia”.

Desfasurarea de forte din performance-ul trupei Elektro Guzzi plaseaza concertul austriecilor in randul celor mai incitante „must see live acts”.

www.elektroguzzi.net

www.myspace.com/elektroguzzi

www.facebook.com/elektroguzzi

Khidja este un nume care nu mai are nevoie de nicio prezentare pe scena muzicii electronice romanesti. Rusu si Flore mixeaza genuri muzicale diverse de la funk, jazz si deep house la disco, iar set-urile lor nu inceteaza sa ne surprinda de la un eveniment la altul.

www.facebook.com/khidja.official

Evenimentul este organizat de Forumul Cultural Austriac si Club Control, cu sprijinul Hello Hotels.

Parteneri media: Radio Guerrilla, Music Channel, Feeder, BestMusic, BeWhere, Carevasazica, Decat o Revista, Vice, Allgemeine Deutsche Zeitung, Hypestreet, hipmag.ro, iConcert, IQads, Metropotam, Zoom, Orasul Meu, Arte si Meserii, thegig.ro, Sapte Seri, Shopping Report, Shopping News, Tilllate, b365.ro, VeiozaArte, Zile si nopti, urban.ro, infomusic.ro, hailaconcert.ro, kudika.ro, InYourPocket, electroblog.ro, nights.ro, beatfactor.ro, djsets.ro.

Intrare: 15 lei


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button