Electric Fence @ Alternativa

de:
20 nov. 2012
0 Afișari
Electric Fence @ Alternativa

Pentru o desfasurare cum se cuvine a celei de-a treia editii ii dam jos de pe scenele de festival si ii aducem in Expirat pe Electric Fence – adica Elena Vasile – voce, David Ciente – clape & sample-uri, Alexandru Dan Andrei – tobe, Tudor Rotarus – bass, Alexandru Misu – chitara.

O trupa nascuta in 2009 din proiectul Raza si aflata intr-o permanenta ascensiune inca de atunci, preferata in topurile Radio Guerrilla, auzita pe la Mosquito Festival, AlternaTIFF, B’Estfest sau Peninsula, prezenta pe scena Eurovision si cu un album in pregatire.

Electric Fence se asculta in str. Brezoianu, nr.4, dupa ora 22:00.

Dupa live, Stefan se ocupa de muzica cu playlisturi: Alt. Rock, Indie Rock, Indie Pop, Ska Punk, Grunge, Post-Grunge, Britpop, Shoegazing, Post-Punk Revival,  asezonate cu nitel Rap Core, Alternative Metal si Sludge.

 

Pana atunci, recomandam cu caldura o vizita in sufrageria Electric Fence – www.electricfence.ro, pe www.facebook.com/electricfenceculture sau pe canalul oficial de Youtube – www.youtube.com/user/electricfenceculture unde gasiti clipuri si inregistrari de tinut pe repeat.

 

 

Alternativa nu tine doar de o iesire in oras. Alternativa e seara in care se stie muzica; in care nu ti-e jena sa te bagi in primul rand in fata scenei la concert; in care iti dai seama ce tare e trupa aia noua si in care iti aduci aminte ce misto a fost cand i-ai prins pe aia vechi la cine stie ce festival. Genul de seara in care te decizi sa-ti dai tot salariul pe un trip la concert Radiohead. Alternativa tine de atitudine si de cat de mult te identifici cu muzica pe care o asculti.

Alternativa se intampla in fiecare miercuri, dupa 22:00, in Expirat. O saptamana cu o trupa consacrata, o saptamana cu o trupa de newcomeri. In permanenta cu Stefan la butoane, dupa concerte.

 

 

Intrare: 10 lei

Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks

Urmareste progresul Alternativei pe www.expirat.org sau www.facebook.com/expirat.otherside.

 

Cookies