El este Nor, a dispărut de acasă și a devenit vedetă pe rețelele de socializare. Stăpâna sa (poate o știți de pe Insula Iubirii) oferă o recompensă de 5.000 de euro

16 nov. 2023
2143 Afișari
El este Nor, a dispărut de acasă și a devenit vedetă pe rețelele de socializare. Stăpâna sa (poate o știți de pe Insula Iubirii) oferă o recompensă de 5.000 de euro
El este Nor, a dispărut de acasă și a devenit vedetă pe rețelele de socializare. Stăpâna sa (poate o știți de pe Insula Iubirii) oferă o recompensă de 5.000 de euro | Sursa foto: Instagram/nicoleta_catalina_dragne

Un câine a fost dat dispărut în urmă cu 2 săptămâni în zona Parcul Carol din București. Stăpâna sa, Nicoleta Dragne, fostă ispită de la „Insula Iubirii” și concurentă la „Bravo, ai stil”, îl caută încă de atunci, anunțul fiind distribuit pe mai multe rețele de socializare. Femeia oferă și o recompensă semnificativă pentru cine i-l poate aduce înapoi. Între timp, câinele a devenit vedetă.

Recompensă pentru cine-l găsește pe Nor

Numele câinelui dat dispărut este Nor și este un Caniche-Poodle. Nicoleta Dragne spune în anunțul făcut pe rețelele de socializare că acesta este de talie mică, este mascul și are cip, iar blănița sa este maro. Totodată, Nor a fost dat dispărut și în Registrul de Evidență al Câinilor cu Stăpân (RECS). Zona de interes pentru căutări este Parcul Carol din București.

Stăpâna sa oferă o recompensă mare pentru cine îl găsește pe Nor, mai exact suma de 5.000 de euro. Mai multe informații și fotografii au fost transmise pe contul de Instagram al femeii, care pot fi găsite AICI.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Nor Vrea Acasă! (@nor.furat)

Din comentarii aflăm chiar de la stăpâna lui Nor că există și cip-uri cu GPS, iar acest tip de sistem poate fi solicitat în cabinetele veterinare. Din nefericire, această informație a aflat-o după ce Nor a dispărut.

Am aflat acum că există Cip cu GPS doar că nouă nu ne-a spus nimeni. Ne-au spus că noi trebuia să solicităm pentru că este extra. Dar cum am fi putut solicita ceva ce nici nu știam că există, trebuiau să ne întrebe de la cabinet dacă dorim, sa ne spună și despre varianta aceasta.

Postarea a strâns sute de aprecieri, iar mulți oameni speră ca Nor să fie găsit.

  • „Sper din suflet să îl găsești.🥺🙏”
  • „Iți doresc din suflet să îl găsești!!🤗”

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies