El este atacatorul cu Kalașnikov din zona Vitan: Portret robot

de:
29 nov. 2012
1 Afișari
El este atacatorul cu Kalașnikov din zona Vitan: Portret robot

„Referitor la tentativa de omor săvârşită în data de 26.11.2012, în jurul orei 1800, pe str. Ion Morţun din sectorul 3, faţă de victima I.M.R., în vârstă de 26 ani, asupra căreia au fost trase mai multe focuri de armă care i-au produs grave leziuni traumatice, facem precizarea că, ulterior cercetării la faţa locului şi în urma unor ample activităţi investigative desfăşurate, au fost audiate mai multe persoane care locuiesc în zonă, a fost examinat criminalistic autoturismul în care se afla victima şi a fost dispusă efectuarea unor expertize balistice, traseologice, dactiloscopice şi genetice.
În urma cercetărilor efectuate, a reieşit că agresorul a părăsit locul faptei cu un autoturism de fabricaţie străină, tip berlină (posibil marca Audi A4/A6).

De asemenea, s-a stabilit că agresorul are vârsta aproximativă de vârsta 30-40 de ani, înălţime medie şi constituţie normală, fiind realizat şi un portret robot al acestuia.” -se arată într-un comunicat remis redacției de Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Persoanele care pot furniza informaţii sunt rugate să apeleze Serviciul Unic de Urgenţă 112.

Cookies