El e Vigo, cățelușul rămas singur într-un adăpost din București, după ce frățiorul său a fost adoptat. E foarte vesel, scoate limba mereu și vrea și el o familie de oameni

05 apr. 2024
15684 afișări
El e Vigo, cățelușul rămas singur într-un adăpost din București, după ce frățiorul său a fost adoptat. E foarte vesel, scoate limba mereu și vrea și el o familie de oameni
El e Vigo, cățelușul rămas singur într-un adăpost din București, după ce frățiorul său a fost adoptat. E foarte vesel, scoate limba mereu și vrea și el o familie de oameni. Sursa foto: Facebook/ ASPA București

Vigo, un cățel negru și plin de veselie, a fost găsit într-o zi rece de ianuarie, alături de frățiorul său, în parcul Plumbuita, de către o echipă ASPA București.

Partea tristă este că Vigo a rămas singur, pentru că fratele său a fost adoptat săptămâna aceasta dintr-un adăpost ASPA. Acum, și Vigo își caută o familie.

Vigo, cățelul care e mereu vesel și scoate limba

ASPA București a prezentat astăzi povestea lui Vigo, un cățeluș din adăpostul ASPA Mihăilești care a rămas singur, după ce frățiorul său și-a găsit o familie responsabilă.

Vigo a fost găsit, împreună cu un frățior, într-o zi geroasă de ianuarie, în Parcul Plumbuita din Sectorul 2 al Capitalei. Cei doi au fost aduși la centrul de adopții ASPA Mihăilești, unde au fost consultați și au început schema de vaccinare.

După numai două luni, Vigo a participat la primul târg de adopții însă, din nefericire, a fost unul dintre puținii căței care nu a fost adoptat.

În schimb, frățiorul său a fost mai norocos. Cățelușul a fost adoptat săptămâna aceasta din adăpostul ASPA Mihăilești de o familie frumoasă, spun reprezentanții ASPA.

Totodată, reprezentanții mai adaugă că își doresc ca Vigo să își găsească, la rândul lui, o familie care iubește animalele și este responsabilă.

Cățelușul Vigo
Cățelușul Vigo. Sursa foto: Facebook/ ASPA București

ASPA București a oferit și o descriere a lui Vigo, precum și codul său de identificare:

Vigo (cod de identificare 22434) este un cățel de talie medie în vârstă de aproximativ 5 luni. Este extrem de simpatic, sociabil și jucăuș. Dacă doriți să-l adoptați, o puteți face de marți – sâmbătă în intervalul orar 10:00 – 16:00, iar pentru mai multe informații despre el, ne puteți contacta la numărul de telefon 0741.817.863.

Vigo
Vigo. Sursa foto: Facebook/ ASPA București

Te-ar putea interesa și:

Cookies