El este maniacul care înţepa fete cu acul FOTO

de:
12 ian. 2012
2 Afișari
El este maniacul care înţepa fete cu acul FOTO

Cătălin Nistor, principalul suspect în cazul femeilor înţepate cu un ac în tramvaiul 41, este căsătorit cu o avocată, ce are cabinetul în Drumul Taberei. Cei doi au şi un copil. Vecinii bărbatului spun că sunt surprinşi de comportamentul acestuia, fiind cunoscut ca un om liniştit şi gospodar.

Contactată de reporterii „Adevărul” pentru a-şi spune părerea în legătură cu acuzaţiile care i se aduc soţului ei, avocata Irina Nistor s-a abţinut. „Nu am timp să vorbesc, mulţumesc”, a spus, după care a închis telefonul.

Conform poliţiştilor bucureşteni, suspectul ar fi recunoscut că înţepa femei în tramvai. Bărbatul a primit mandat de arestare pentru 29 de zile.

Citeşte şi Bărbatul care înţepa fetele cu acul voia să “le atragă atenţia”. Riscă ani buni de închisoare

Parchetul Judecătoriei Sectorului 6 Bucureşti a deschis dosar privindu-l pe bărbatul care înţepa femei în tramvai, şase victime fiind identificate până în prezent.

“Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 a fost înregistrat azi, 12.01.2012, un dosar penal în care se efectuează cercetări în legătură cu incidentul petrecut în Bucureşti, în tramvaiul 41. Din primele cercetări a rezultat că în ziua de 5.01.2012, în timp ce se deplasa cu tramvaiul, în zona cartierului Drumul Taberei, partea vătămată (o tânără) a fost înţepată cu un ac de un bărbat, după care acesta a coborât la prima staţie. Totodată, a rezultat că şi alte 5 persoane (de sex feminin) fuseseră anterior victime ale aceluiaşi tip de agresiune”, precizează, joi, Biroul de presă al Ministerului Public. Sursa citată spune că cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii judiciare.

Dosar penal pentru maniacul cu acul din tramvaiul 41

Cookies