ARHIVA B365

Șeful PSD Buzău, despre arestarea lui Bîgiu: E o mare problemă ceea ce se întâmplă la Buzău

Preşedintele PSD Buzău, Constantin Boşcodeală, a afirmat, astăzi, în legătură cu arestarea fostului său coleg de partid, Cristi Bîgiu, că „este o mare problemă ceea ce se întâmplă la Buzău”, în condițiile în care judeţul va avea de suferit dacă viitorul preşedinte desemnat al Consiliul Judeţean nu se va continua proiectele demarate de preşedintele Cristi Bîgiu, informează Adevărul.

„E o mare problemă ceea ce se întâmplă la Buzău. Cristi Bîgiu ştia toate problemele judeţului pentru că, în campania electorală, o lună şi jumătate, a luat la cunsotinţă, real, problemele fiecărei comunităţi iar proiectele începute s-au desfăşurat foarte bine. Începeau să se desfăşoare astfel încât condiţiile de viaţă să crească. E o mare problemă. Sper ca în continuare vicepreşedintele care va conduce să ducă mai departe aceste proiecte”, a declarat primarul Constantin Boşcodeală.

De asemenea, liderul social-democrat a declarat că nu regretă niciun moment faptul că l-a invitat pe Cristi Bîgiu în PSD, asta deşi Biroul politic al partidului a decis excluderea fostului liberal.

„Nu-mi pare rău că l-am adus în PSD, îmi pare rău de ce s-a întâmplat. De abia anul acesta judeţul Buzău a beneficiat de foarte multe resurse financiare ca urmare a proiectelor care s-au desfăsurat. Mi-ar părea rău dacă ele ar fi stagnate, vă daţi seama să rămână oameni fără apă, canalizare, drumuri, etc. Sper ca aceste proiecte să continue şi sub viitoarea conducere”, a mai spus Constantin Boşcodeală.

Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Cristinel Bîgiu, şi finul lui, Florin Colgiu, acuzaţi de luare de mită, respectiv complicitate la luare de mită, au fost arestaţi, duminică, de magistraţii Tribunalului Bucureşti.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button