ARHIVA B365

Șeful Altex: Anul viitor vom ajunge iar la afaceri de 300 mil. euro

Am încheiat anul trecut cu afaceri de peste 250 de milioane de euro, iar pentru anul acesta ne-am bugetat o creştere de circa zece procente. Mai mult, în 2015 vom atinge din nou pragul de 300 de milioane de euro”, a spus Ostahie. El nu oferă cifre exacte privind afacerile din 2013, însă afirmă că EBITDA a reprezentat 4% din business. În 2012, ultimul an pentru care există date publice, cifra de afaceri a Altex a fost de 254 mil. euro, scrie zf.ro.

Altex şi-a bugetat pentru acest an o creştere de 10% a businessului, iar Ostahie afirmă că piaţa de electroIT va avansa cu 5%, ajutată de mai mulţi factori, precum revenirea încrederii populaţiei, stabilitatea pieţei muncii şi scăderea costurilor de finanţare la lei.

„Mai mult, preţurile la multe produse au scăzut, tehnologia este mai accesibilă, iar tinerii sunt un segment tot mai activ şi mai important.” Un impact pozitiv vor avea şi Campionatul Mondial de Fotbal şi evenimentele de shopping precum Black Friday. Ostahie evaluează piaţa la 1,5 mld. euro (sumă ce include şi segmentul de telecom).


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button