BAZAR

Eficienta sistemelor de stingere a incendiilor

Instalarea unui sistem de stingere a incendiilor cu sisteme de aspersoare este o masura inteleapta, menita sa previna producerea unor pagube materiale insemnate. Pe piata exista mai multe tipuri de sisteme de stropitori impotriva incediilor, iar in continuare va vom face o trecere in revista a acestora, astfel incat dumneavoastra sa stiti care este cel mai potrivit pentru cladirea sau spatiul dumneavoastra comercial. De mentionat este faptul ca aceste sisteme se pot monta si in casele civile, protejandu-le astfel impotriva incendiilor. Un prim sistem de acest gen sunt instalatiile antiincediu  de preactiune. Sistemul de pulverizare a apei contra incendiilor de preactiune sunt umplute cu o cantitate egala de apa si aer. Acest amestec este lasat sa treaca prin alarma de fum sau detectorul de fum. Tehnic vorbind, acest tip de sistem necesita doua declansatoare pentru ca fluxul de apa sa poate functiona la parametrii normali.

 Acest sistem este foarte eficient in cazul detectarii de fum si poate fi setat pentru a preveni scurgerile de apa in cazul unor alarme false sau din cauza unor defectiuni mecanice. Acest sistem de preactiune este bun pentru utilizarea in locurile in care exista deja aspersoare, insa acestea sunt folosite doar atunci cand exista un incendiu real. De asemenea sunt folosite pentru a preveni scurgerile de apa accidentale cauzate de alarmele false. Locatiile care au montat astfel de sisteme, sau locurile in care aceste sisteme se preteaza sunt bibliotecile sau centrele de date. Potrivit specialistilor de la http://instalmontaj.eu/ , aceste locatii au in gestiune elemente de mare valoare, precum electronice scumpe sau carti de colectie care nu trebuie stricate accidental.

 

Pentru solutii complete de protectie impotriva incendiilor apelati cu incredere la compania Instal Montaj Group .

 

 Aceasta va pune la dispozitie divizii specializate pe cinci domenii de activitate :

 

– divizia sisteme fixe de de stingere cu apa si spuma

– divizia sisteme fixe de stingere cu agenti gazosi ecologici

– divizia securitate

 – divizia pompieri civili

 -divizia service si mentenanta

 

Firma isi asuma toata responsabilitatile de la proiectare si materiale pana la montaj si punerea in functiune a sistemului.

Pentru o oferta nu ezitati sa contactati reprezentantii legali ai firmei Instal Montaj Group.

Reprezentant Instal Montaj Fire Solutions SRL Dan Ionita – Consultant Sisteme Protectie Incendiu

Pentru ofertare va rugam sa o contactati pe doamna Catalina Badila – Director Comercial

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button