Edvin Marton, lovit la cap după ce a alunecat pe scările unui hotel din Capitală

de:
21 dec. 2011
0 Afișari
Edvin Marton, lovit la cap după ce a alunecat pe scările unui hotel din Capitală

Edvin Marton a ajuns la spital, marţi seară, după ce s-a lovit la cap pentru că a alunecat pe scările hotelului la care a fost cazat. După incident, artistul a acuzat dureri la ceafă, scrie antena3.ro.

Violonistul a revenit la Spitalul de Urgenţă Floreasca pentru a fi supus unei examinări medicale de fineţe şi a solicitat o investigaţie RMN (Rezonanţă Magnetică Nucleară), pentru a se asigura că nu a suferit leziuni la coloana vertebrală.

Organizatorii Galei Crăciunului Vienez, concert de muzică clasică vieneză ce se desfăşoară la Sala Palatului, la care ar fi trebuit să participe şi Edvin Marton, speră ca artistul să urce pe scenă miercuri seară, anunţă Realitatea TV.

Medicii neurochirurgi de la Spitalul „Floreasca” din Capitală vor decide dacă este recomandat ca violonistul Edvin Marton să urce pe scenă, miercuri seară, pentru concertul programat la Sala Palatului, au declarat reprezentanţii unităţii sanitare.

Decizia va fi luată în urma RMN-ului la coloana cervicală efectuat în cursul zilei de miercuri. „Această investigaţie este necesară pentru a descoperi eventuale leziuni ce nu pot fi văzute altfel”, au mai spus sursele citate.

Violonistul ucrainean de origine maghiară a revenit la „Floreasca”, miercuri dimineaţă, după ce în cursul serii de marţi a refuzat internarea.

Marton a ajuns la spital după ce a căzut pe scările hotelului din Bucureşti unde este cazat şi s-a lovit la ceafă.

Artistul, unul dintre cei mai apreciaţi violonişti din lume, are programate două recitaluri la Sala Palatului, miercuri şi joi, în cadrul Galei „Crăciun Vienez”.

Câştigător al unui prestigios premiu Emmy, Marton şi-a impresionat fanii din întreaga lume cu sunetele unice ale viorii sale Stradivarius, veche de 300 de ani şi care valorează 4 milioane de euro.

Artistul a obţinut dreptul de a cânta la acest instrument unic în urma câştigării competiţiei internaţionale Golden Violin Award.

Cookies