Educatoarea unei grădiniţe de elită, spărgătoare de locuinţe

de:
18 aug. 2011
0 Afișari
Educatoarea unei grădiniţe de elită, spărgătoare de locuinţe

Educatoarea provine dintr-o familie de dascăli şi de ofiţeri de armată. Mătuşa ei este director de şcoală, iar bunica ei este o profesoară extrem de apreciată, conform declaraţiilor unor inspectori şcolari, informează Realitatea.net.

Femeia reţinută, miercuri, în Capitală, în urmă cu doi ani, s-a titularizat în învăţământ cu o medie peste 9. Astfel, aceasta a obţinut un post la o grădiniţa de elită din sectorul sectorul 6, cu numărul 94.

Colegii femeii spun că în ultima perioadă, educatoarea lipsea de la şcoală, şi le cerea acestora să-i ţină locul la ore. Potrivit libertatea.ro, femeia a intrat în vizorul judiciariştilor de când vindea colegelor de serviciu bijuterii din aur şi din argint la preţuri derizorii.

Poliţiştii de la Investigaţii Criminale sector 6 spun că au reuşit să probeze trei furturi din locuinţe comise de tânără şi de complicele ei, care ar fi dat de-a lungul timpului mai multe spargeri.

Cei doi suspecţi au fost duşi la secţia 22 de Politie pentru audieri după ce au încercat iniţial să scape de oamenii legii. Poliţiştii i-au somat însă de câteva ori, iar când au văzut că nu se opresc au tras patru focuri de avertisment în plan vertical.

Anchetatorii au mai aflat că în timpul liber tânăra se întâlnea cu diverşi domni într-un apartament închiriat în centrul Bucureştiului, unde întreţinea relaţii sexuale contra cost.

Cookies