Educatoarea de la grădinița improvizată din Popești-Leordeni, care umilea copiii pe care-i avea în grijă, a fost reținută. Tânăra este acuzată de 10 infracțiuni

22 feb. 2024
353 Afișari
Educatoarea de la grădinița improvizată din Popești-Leordeni, care umilea copiii pe care-i avea în grijă, a fost reținută. Tânăra este acuzată de 10 infracțiuni
Educatoarea de la grădinița improvizată din Popești-Leordeni, care umilea copiii pe care-i avea în grijă, a fost reținută. Tânăra este acuzată de 10 infracțiuni | Foto simbol: Inquam Photos / Cosmin Enache

Tânăra educatoare care a fost înregistrată în timp ce jignea și abuza copiii de la un centru privat de îngrijire din Popești-Leordeni a fost reținută. Femeia este acuzată de comiterea a zece infracțiuni de purtare abuzivă, dar și de rele tratamente aplicate minorului.

Educatoarea de la grădinița improvizată din Popești-Leordeni a fost reținută

Polițiștii din Ilfov au reținut-o pe educatoarea înregistrată timp de 4 ore în timp ce jignea și lovea copiii de la grădinița improvizată din Popești-Leordeni.

Procurorul de caz va decide vineri dacă solicită o altă măsură preventivă în ceea ce o privește, potrivit News.ro.

Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov a transmis următoarele:

În urma activităților specifice procedurale, polițiștii de investigații criminale din Popești Leordeni au extins cercetările cu privire la săvârșirea a 10 infracțiuni de purtare abuzivă. În urma probatorului administrat, polițiștii din Popești Leordeni au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de femeia de 24 de ani, bănuită de comiterea faptelor investigate, urmând ca în cursul zilei de 23 februarie a.c., aceasta să fie prezentată procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, cu propuneri legale.

Într-o înregistrate de patru ore obținută de Pro Tv, educatoarea îi bătea pe cei mici, țipa la ei, îi traumatiza și îi pedepsea. În tot acest timp, femeia nu s-a oprit din a-i jigni și amenința pe copii.

Începe să spui lunile anului, eu nu te aud. Tu joacă-te cu nervii mei, că dacă intri pe mâinile mele, ți-o iei rău de tot. Stai cum trebuie pe scaun.

Dacă te mai ridici de pe scaunul asta, te rup!

Băi, vă crăp capul astăzi. Mă, dobitocul pământului, unde trebuie să stai tu? Dacă trebuie să stai lângă fată, unde trebuie să stai? Pune mâinile la spate că-ți dau cu telefonul ăsta în cap de vezi stele verzi. Dacă îți mai aud gura, mototolesc foaia asta și ți-o dau să o mănânci.

Unitatea care-și desfășura activitatea într-o vilă nu face parte din rețeaua școlară a Ministerului Educației.

În urma anchetei, activitatea societății pe numele căreia funcționa centrul a fost suspendată. Firma a fost amendată cu 30.000 de lei pentru nedeținerea analizei de risc la securitate fizică și activitate economică cu numerar fără a avea casă de marcat.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies