Ediţia de toamnă a programului „Litoralul pentru Toţi” începe la 1 septembrie

de:
01 sept. 2016
0 Afișari
Ediţia de toamnă a programului

Programul special „Litoralul pentru Toți” suscită, de la an la an, un interes crescut din partea turiștilor, cărora le venim în întâmpinare cu sejururi în extrasezon pe litoralul românesc, la cele mai avantajoase prețuri. Pentru a veni în sprijinul turiștilor, lansarea acestei ediții beneficiază de aceleași tarife maximale recomandate în ediția de primăvară, în funcție de categoria de hotel. Ca și la ediția precedentă, turiștii beneficiază de o opțiune suplimentară: Litoralul pentru toți — varianta All Inclusive, care asigură toate cele 3 mese — servite în regim bufet, băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, șezlonguri și umbrele pe plajă„, se arată în comunicat.

Pentru sudul litoralului, respectiv stațiunile Costinești, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche, tarifele sunt chiar mai mici față de nordul litoralului românesc.

„Ne așteptăm la un număr de turiști mai mare în acest an, față de edițiile anterioare, întrucât acest sezon este unul de record în vânzări și imagine pozitivă, comparativ cu ultimii ani. Agențiile de turism care participă la realizarea programului? „Litoralul pentru Toți” au primit cereri pentru astfel de vacanțe cu mult timp înainte de lansarea acestuia. În plus, avem în continuare evenimente pregătite pentru această perioadă, iar vremea se anunță foarte bună în continuare„, a declarat Corina Martin, președintele Asociației Litoral — Delta Dunării.

Potrivit acesteia, și la această ediție, voucherul de atracții le va permite turiștilor să aleagă dintre mai multe obiective turistice renumite din județ — Muzeul de Istorie Națională și Arheologie, Muzeul de Artă, Muzeul Militar Constanța, Monumentul Adamclisi, Cetatea Histria. De asemenea, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii oferă tarife reduse pentru turiștii care vin pe litoral în această perioadă, a adăugat ea.

Cookies