Ed Westwick vine la București. Vedeta din Gossip Girl va participa la East European Comic Con de la Bucureşti

19 iun. 2021
78 afișări
Ed Westwick vine la București. Vedeta din Gossip Girl va participa la East European Comic Con de la Bucureşti

Actorul Ed Westwick, vedeta din Gossip Girl, vine la East European Comic Con de la Bucureşti în luna august.

Actorul Ed Westwick este invitatul East European Comic Con, care are loc pe 28 şi 29 august, la Romexpo.

Ed Westwick a debutat in lung metrajul regizat de Alfonso Cuaron, „Children of Men” şi a jucat în numeroase filme şi seriale precum „Breaking and Entering” (cu Jude Law, Juliette Binoche şi Robin Wright în rolurile principale) şi „J.Edgar” (în regia lui Clint Eastwood).

Cei care deţin un bilet la Comic Con Bucureşti trebuie să intre pe entertix.ro/eecc şi să introducă codul de pe bilet, iar în pasul următor să aleagă sesiunile la care doresc să participe. Pentru fiecare zi de eveniment aferentă biletului, aceştia pot alege o singura sesiune, arată organizatorii, potrivit unui comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, fiecare sesiune va fi limitată la un număr maxim de 4.000 de bilete, capacitatea până la 5.000 fiind acoperită de echipa evenimentului, voluntari, expozanţi, invitaţi şi un număr de siguranţă pentru a nu fi depăşită capacitatea.

Accesul la eveniment este permis doar persoanelor vaccinate sau celor care pot prezenta un test antigen sau RT-PCR negativ.

De asemenea, organizatorii atenţionează că masca de protecţie trebuie purtată în toate zonele aglomerate, atât în interior, cât şi în exterior.

Cookies