Ed Sheeran cântă la București pe o scenă imensă și spectaculoasă, care oferă spectatorilor o experiență 360°. Concertul e în august, pe Arena Națională

15 apr. 2024
2035 afișări
Ed Sheeran cântă la București pe o scenă imensă și spectaculoasă, care oferă spectatorilor o experiență 360°. Concertul e în august, pe Arena Națională
Ed Sheeran cântă la București pe o scenă imensă și spectaculoasă, care oferă spectatorilor o experiență 360°. Concertul e în august, pe Arena Națională | Foto Simbol: Credit foto: Zak Walters - Concert Viena

Unui dintre concertele ce vor avea loc în această vară la București este cel susținut de Ed Sheeran care va urca pe scena de la Arena Națională. Pentru a oferi o experiență cât mai bună fanilor, organizatorii au anunțat că scena va fi una rotativă.

Ed Sheeran cântă la București pe o scenă rotativă

În data de 24 august 2024, bucureștenii se vor putea distra și relaxa în cadrul concertului pe care Ed Sheeran urmează să îl aibă în Capitală. Acesta face parte din turneul internațional „Mathematics Tour”.

Pentru a le oferi fanilor o experiență cât mai plăcută, indiferent de locul pe care îl au în sală, organizatorii au anunțat că artistul va susține spectacolul pe o scenă cu margine rotativă.

Astfel că, va exista o vizibilitate de 360 de grade, atât pentru artist, cât și pentru cei care iau parte la concert.

Iată ce au transmis organizatorii:

Mathematics se desfășoară pe o scenă centrală cu o margine rotativă care permite o vizibilitate de 360 de grade pentru (și de) Sheeran și patru platforme, amplasate în interiorul terenului stadionului, fiecare la baza a șase „catarge” care acționează ca și contragreutăți într-o configurație sofisticată de rigidizare cu scripeți pentru un halo de 42 de tone deasupra scenei principale.

De asemenea, pe parcursul show-ului, pirotehniștii vor face un spectacol cu aruncătoare de flăcări. La final, persoanele prezente vor avea parte de un foc de artificii spectaculos.

Cât costă biletele și de unde pot fi cumpărate

Turneul a debutat în martie 2022. În cadrul concertului de la București, Ed Sheeran va interpreta piese din mai multe genuri muzicale, printre care:

  • Rock,
  • Hip-hop,
  • Country,
  • Pop,
  • Balade de dragoste.

Artistul internațională a informat că, pentru mare parte a concertului, nu va fi acompaniat de o trupă. În schimb, acesta va fi acompaniat de o stație 5-loop și diferite chitare.

Stația 5-loop este un set de pedale prin intermediul căruia Ed Sheeran își înregistrează tobele, linia de bas, vocea de fundal și pianul pe o buclă care rulează pe durata fiecărei melodii interpretate.

Încă există bilete disponibile la acest spectacol, iată care este prețul acestora, în funcție de categoria aleasă:

  • GA Standing – 399 de lei,
  • Categoria A – 499 de lei,
  • Categoria B – 399 de lei,
  • Categoria C – 299 de lei.

Acestea pot fi cumpărate accesând ACEST link.

Cookies