Ecourile prezenței lui George Simion la ”Gheorghe Lazăr”, colegiul de top 3 din București. ”Vreo opt liceeni l-au huiduit de a răsunat toată curtea”/ ”Directoarea ar trebui să-și ceară scuze”

06 sept. 2022
1585 Afișari
Ecourile prezenței lui George Simion la ”Gheorghe Lazăr”, colegiul de top 3 din București. ”Vreo opt liceeni l-au huiduit de a răsunat toată curtea”/ ”Directoarea ar trebui să-și ceară scuze”

Nimeni nu ar fi știut cum s-au desfășurat evenimentele în curtea Colegiului Gheorghe Lazăr, liceul de top 3 din București, dacă nu ar fi existat un martor inspirat să înregistreze momentul în care George Simion a luat cuvântul. De altfel, imaginile au și mai multă greutate după ce politicianul/deputat de la AUR a negat relatările și a postat propria sa versiune cu un video montat.

”Întâmplător am fost azi la deschiderea școlară de la Lazăr, unde a venit George Simion, și am studiat reacțiile elevilor. Vreo doi au urat ironic, vreo opt l-au huiduit de a răsunat toată curtea, dar grosul au rămas la fel de plictisiți cum erau la toți ceilalți politicieni în sacou veniți să vâneze imagine.

Nu știau cine e și nici nu le păsa. De aia a dres-o după huiduieli cu „mă știți de pe Facebook și TikTok”. Nu te știe nimeni tânăr, prietene.”, a povestit Mihai Popescu, martor la eveniment și reporter la Vice, publicația care a difuzat, de altfel, clipul cu momentul în care liderul AUR este huiduit.

Pe pagina neoficială a Colegiului Gheorghe Lazăr, prezența lui Simion a fost aproape ignorată, doar două persoane au inițiat discuția, restul postărilor de ieri fiind ipostaze de la începutul de an școlar.

În reacțiile negative este contestată calitatea în care le-a vorbit unor elevi, iar în multe dintre comentarii este blamat acceptul pe care i l-a dat directoarea Colegiului, profesoară de limba română.

”Felicitari pentru copii! Ar fi cazul ca directoarea sa isi ceara scuze public. Copiii aia au muncit sa ajunga la acel liceu, nu ii poti obliga sa asculte …”, a scris o persoană la prima postare despre prezența intempestivă a politicianului.

Directoarea Colegiului Gheorghe Lazăr, Ionela Neagoe, a precizat pentru Libertatea că deputatul AUR nu a fost invitat, precum nici primarul interimar al Sectorului 5, Constantin Ion Melnic, care a apărut și el.

„Nu l-am chemat eu, a venit el. Ne-am trezit cu el dis-de-dimineață. Este un fost elev. Eu l-am chemat doar pe prefect (n.r. – Toni Greblă) și după el a venit și primarul, dar eu l-am chemat doar pe prefect”, a declarat aceasta pentru ziarul Libertatea.

Colegiul mai are încă un grup privat acolo unde au acces doar membrii înscriși, respectiv elevii.

Cele două VIDEO unul al autorului George Simion și celalălat al VICE:

Îți mai recomandăm și:

Cookies