Eclipsa de Lună din 19 noiembrie. Cum ne afectează cel mai lung eveniment astrologic al secolului

18 nov. 2021
2092 Afișari
Eclipsa de Lună din 19 noiembrie. Cum ne afectează cel mai lung eveniment astrologic al secolului
Eclipsa de Lună din 19 noiembrie. Cum ne afectează cel mai lung eveniment astrologic al secolului

În data de 19 noiembrie are loc cea mai lungă eclipsă parțială de lună a secolului. În același timp, va fi și Lună Plină în zodia Taurului care se află în opoziție cu Soarele din Scorpion. Astrologii transmit că aceste evenimente astronomice pot aduce adevărate situații dramatice.

Eclipsa de Lună din 19 noiembrie. Cum ne afectează cel mai lung eveniment astrologic al secolului, potrivit astrologilor.

Eclipsa de Lună din 19 noiembrie

Cea mai lungă eclipsă de Lună dintr-o perioadă de aproximativ 1.000 de ani.
Cea mai lungă eclipsă de Lună dintr-o perioadă de aproximativ 1.000 de ani.

Eclipsa de Lună de vineri, 19 noiembrie 2021, este cea mai lungă eclipsă parțială de lună din acest secol, dar și cea mai lungă eclipsă de Lună care s-a petrecut în ultimii 500 de ani. Evenimentul astronomic va dura aproximativ 3 ore și jumătate.

Din păcate, din România nu va fi vizibilă. Cel mai mult, eclipsa de Lună va fi vizibilă în America de Nord, dar și în Asia, Australia și nordul Europei. 97% din Lună va fi acoperită de umbra întunecată a Pământului.

Aceasta este a doua eclipsă de Lună din 2021. Primul eveniment astrologic din acest an, de acest fel, a avut loc în data de 26 mai 2021.

Eclipsa se petrece la nodul ascendent al Lunii în zodia Taurului. Luna se va afla lângă faimoasele Pleiade (în România, acest roi stelar deschis, mai poartă denumirea și de „Cloșca cu pui”) în timpul eclipsei.

Eclipsa de Lună are loc cu 1,7 zile înainte ca Luna să atingă apogeul (21 noiembrie 2021, la ora 02:14 UTC), cel mai îndepărtat punct al său de Pământ pentru această lună. Din acest motiv, aceasta este și cea mai lungă eclipsă de Lună dintr-o perioadă de aproximativ 1.000 de ani.

Aici poate fi găsit o hartă a eclipsei de Lună, unde poate fi văzut acest fenomen astronomic.

Cum ne afectează cel mai lung eveniment astrologic al secolului

Eclipsa aduce și o Lună Plină în zodia Taurului.
Eclipsa aduce și o Lună Plină în zodia Taurului.

Eclipsa de Lună ne aduce și o Lună Plină în zodia Taurului. În primele 5 zile de la producerea unei eclipse, încep să se simtă efectele fenomenului astronomic și pe planul astrologic. Astfel, între 19 și 23 noiembrie, vor exista evenimente importante în plan social, care pot aduce schimbări imense.

Te-ar mai putea interesa și: Ce zodii sunt bulevardele din București

Deseori, eclipsele de Lună sunt asociate cu apariția unor cutremure de mari magnitudini, tsunamiuri puternice, dar și de evenimente importante în planul socio-politic. Eclipsa de Lună din noiembrie 2021 se petrece într-un context astral cu totul deosebit, deoarece este susținută de Venus în zodia Capricornului și de Mercur din zodia Scorpionului, care se aliniază cu steaua de care se tem mulți: Algol – care este asociată cu unele dintre cele mai sumbre previziuni.

Ce evenimente s-ar putea petrece:

  • Pot apărea schimbări pe plan profesional. Acestea ar putea fi provocate de schimbarea șefilor, a unor noi colegi, probabil un colectiv mai mare și mai diferit, dar și parteneriate noi;
  • Unele situații delicate de la serviciu se pot încheia, iar parțial vor fi în favoarea noastră;
  • Se vor încheia câteva mici afaceri, contracte sau colaborări, dar beneficiile materiale vor fi mai mici decât ne-am fi așteptat;
  • Există riscul să apară unele probleme de sănătate serioase;
  • Există riscul de înrăutățire a situației persoanelor care suferă de gripă, afecțiuni ale aparatului respirator.
  • În relațiile de cuplu vor apărea probleme delicate care necesită mai multă comunicare și tandrețe din partea partenerilor;
  • Pot apărea situații mai complexe în domeniul studiilor;
  • Dacă nu sunt chiar necesare pentru familie, ar fi bine să nu riscați în investiții și cumpărături.
Cookies