Echipele de hingheri din Capitală, reclamaţi la Poliţie pentru lovire şi distrugere

de:
16 iul. 2014
2 afișări
Echipele de hingheri din Capitală, reclamaţi la Poliţie pentru lovire şi distrugere

Surse din Poliţie au declarat, pentru MEDIAFAX.ro, că cetăţeanul german Viktor Gebhart şi Claudiu Dumitru, membru al Alianţei pentru Combaterea Abuzurilor, au depus plângeri la Secţia 19 Poliţie, pentru lovire şi alte violenţe, respectiv pentru distrugere.

Cei doi susţin că, împreună cu o altă persoană, cetăţean german, au supravegheat, marţi, de la ora 20.00, dintr-un autoturism Skoda Octavia, echipajele de hingheri care ridicau de pe străzi câinii fără stăpân. În jurul orei 24.00, în timp ce autoturismul era oprit pe Şoseaua Antiaeriană din Sectorul 5 al Capitalei, cei trei ar fi fost atacaţi de un grup format din aproximativ cinci, şase persoane.

Cetăţeanul german Viktor Gebhart spune că ar fi fost lovit cu pumnul în faţă de unul dintre aresori, în timp ce un altul ar fi spart cu pumnii parbrizul autoturismului în care se afla, au precizat sursele citate.

Poliţiştii fac cercetări pentru tulburarea liniştii publice şi încearcă să îi identifice pe agresori.

Potrivit surselor citate, agresorii nu mergeau cu o maşină a echipajelor de hingheri şi nici nu purtau însemne din care să reiasă că sunt angajaţi ai Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor.

Iubitorii de animale au încercat luni să-i oprească pe hingerii ASPA să prindă maidanezii din Capitală. O femeie a gonit maidanezii din faţa hingherilor pentru a nu putea fi prinşi. Mai mult, în momentul în care a văzut că este filmată, femeia a devenit agresivă. VEZI VIDEO AICI.

Cookies