ARHIVA B365

Echipele de handbal feminin și masculin ale CSM București, premiate de Oprescu pentru performanțe

Primarul General, Sorin Oprescu, premiaza maine, 29 mai, echipele de handbal feminin si masculin ale CSM Bucuresti, care au obtinut performante notabile in acest sezon sportiv. Evenimentul va avea loc la sala de festivitati a Primariei Capitalei (parter), incepand cu ora 10.00, conform unui comunicat trimis de reprezentanții primăriei B365.ro.

Echipa de handbal feminin CSM Bucuresti a cucerit in premiera titlul national, dupa ce a invins, marti, campioana din 2014, HCM Baia Mare. Echipa de handbal masculin a CSM Bucuresti este vicecampioana in Liga Nationala de Handbal sezonul 2014/15.

Echipa de handbal feminin CSM București câştigase cu 23-22 primul meci al finalei, programată după regula cel mai bun din trei partide, scrie romaniatv.net. CSM Bucureşti, echipa antrenată de daneza Mette Klit a început mai bine meciul și a condus cu 2-0 (min. 3), 3-1 (6), 5-3 (12) și 6-4 (13), dar HCM a revenit și a restabilit egalitatea, 6-6 (18). HCM a trecut apoi prin momente mai puțin favorabile, nereușind să marcheze timp de 14 minute la rând (două din repriza secundă), nici de la 7 metri, iar CSM, cu o apărare excelentă, a punctat de cinci ori la rând și s-a desprins la 11-6 la pauză.

Formația antrenată de slovenul Tone Tiselj a mai redus din diferență, a ajuns la doar două goluri, 12-14 (42), însă apoi CSMB s-a desprins la cinci goluri, 13-18 (45). HCM Baia Mare a făcut eforturi în ultimul sfert de oră, în care echipa din Capitală a marcat de doar două ori, însă apărarea lui CSM a reușit să câștige meciul cu 20-17.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button