Echipamentul necesar pentru luptele Airsoft

de:
12 sept. 2018
2 Afișari
Echipamentul necesar pentru luptele Airsoft

Echipament care nu trebuie sa lipseasca:

Masca si protectie oculara

Primirea unor pelete in ochi poate provoca vatamari grave, astfel incat trebuie sa purtati mereu o protectie a ochilor. O masca de paintball cu fata intreaga este o optiune, dar se abureste. Mastile airsoft care sunt separate de ochelari, sunt o optiune solida. Acestea permit jucatorilor sa poarte si casca, si de asemenea, se aburesc mai putin. Masca si ochelarii ii puteti achizitiona din magazin Airsoft.

Arma

Trebuie sa aveti cel putin o arma principala.

Pentru incepatori, modelele G & G M16 si M4 sunt selectii excelente. De asemenea, este recomandat sa aveti si o arma secundara, care poate fi foarte eficienta atunci cand ramaneti fara baterie sau fara munitie.

Munitie extra

O regula standard este de a lua toata munitia pe care va asteptati sa o utilizati in timpul unui joc, si apoi cu 50% mai mult.

Veti avea nevoie de incarcatoare suplimentare si cutii de munitie pentru o intreaga zi de joc. Impreuna cu munitia suplimentara, nu uitati sa impachetati baterii suplimentare si surse de gaz daca este necesar.

Imbracamintea si incaltamintea corespunzatoare

Hainele potrivite sunt pantalonii si camasa, sau jacheta cu maneca lunga. Aceasta protectie suplimentara este necesara nu numai pentru a impiedica contactul peletelor cu pielea, dar si pentru a va proteja de elemente precum soarele, crengi, pietre, etc.

Jachetele si pantalonii de camuflaj ajuta destul de mult, dar camasile de lupta devin tot mai populare pentru ca au o greutate mai mica.

Pentru protectia picioarelor va recomandam bocanci militari. Bocancii sunt adesea mai potriviti pentru jocuri in aer liber. Ei ofera suport pentru glezna si sunt ideali pentru conditii umede. Ei au o tractiune mai buna decat adidasii sau tenisii, fiind un ajutor bun in lupta.

Sursa de hidratare

Airsoft este un sport dinamic. De obicei, implica sprintul, tararea si alpinismul printre altele.
Ar trebui sa inlocuiti transpiratia pe care o pierdeti, cu apa. Indiferent ca tineti apa in rucsac sau intr-un loc pe terenul de lupta, trebuie sa va faceti timp sa beti apa, pentru ca altfel veti fi epuizat rapid.

Elemente optionale

Am inclus, de asemenea, o lista cu cateva elemente optionale care pot face jocul mai distractiv, si va pot face mai eficient in rolul pe care il aveti in lupta.

Genunchiere

Genunchierele sunt minunate atunci cand stati in genunchi in timpul jocului. A sta pe genunchi pe perioade lungi de timp poate fi incredibil de neplacut si dureros.
Acestea pot face viata mult mai usoara. Chiar si un singur suport pentru genunchiul dominant face minuni.

Manusi

Protejarea mainilor este recomandata atunci cand jucati airsoft. Nu numai ca mainile sunt vulnerabile la BB, dar sunt, de asemenea, vulnerabile pe teren. Cand va tarati sau catarati, mainile pot fi usor ranite.
O pereche de manusi tactice sunt o optiune accesibila si durabila.

Cookies