Echipamente profesionale frigorifice de calitate

de:
02 aug. 2018
3 Afișari
Echipamente profesionale frigorifice de calitate

Echipamente profesionale frigorifice Ginox

Ginox, specializat in productia de frigidere profesionale si constructii din otel inoxidabil, se remarca prin performanta si prin calitatea constanta a produselor realizate de catre acestia.  Gama produselor Ginox, realizate din otel inoxidabil, sunt gandite cu colturi interioare rotunjite pentru o igienizare perfecta, un sistem de racire ventilat pentru distributia uniforma a temperaturii si un panou de comanda digidat.

In aceste conditii, specialistii din echipa SDS Group va pot oferi echipamente produse de Ginox, precum:

  • Dulapuri frigorifice de refrigerare : cu o capacitate intre 387 litri, pentru tavi GN1/1 si 1510 litri, pentru tavi de 500×700 mm, si pot fi realizate cu usi din otel inox, insa aceste produse pot fi gasite si cu usi din sticla.
  • Mese frigorifice de refrigerare sau congelare : cu o capacitate de 388 litri pentru cele in doua usi, sau 600 de litri pentru mesele cu trei usi. 

Echipamente profesioanale frigorifice Electrolux Professional

            Electrolux Professional se distinge prin comercializarea echipamentelor concepute special pentru a satisfice cerintele specialistilor, astfel ei mentin cele mai inalte standarde de igiena si profesionalism.

In aceste conditii, firma SDS Group s-a angajat sa asigure distributia unor echipamente profesionale frigorifice de la Electrolux Professional, printre care :

  • Echipamente frigorifice pentru pizza : mesele frigorifice pentru pizza care sunt concepute pentru prepararea aluatului de pizza, cu un blat de granit ce asigura suprafata rece, ideala pentru prelucarea aluatului.
  • Echipamente frigorifice pentru patiserie – cofetarie : unde intalnim mai multe tipuri de aparatura precum dulapuri frigorifice patiserie-cofetarie, mese frigorifice patiserie-cofetarie si blast chiller and freezer patiserie-cofetarie. 

De aceea, SDS Group va propune o gama larga de echipamente de inalta calitate, pentru a putea pastra alimentele in cele mai optime conditii. Pentru mai multe detalii legate de echipamentele distribuite de SDS Group va rugam sa accesati site-ul : www.sdsgroup.ro sau se ne puteti contacta la adresa de e-mail : [email protected]

Cookies