Echipamente pentru atenuarea șocurilor și a vibrațiilor, montate la Pasajul Europa Unită. „Cei care locuiesc în zonă nu vor fi afectați de lucrări”

10 dec. 2022
2515 afișări
Echipamente pentru atenuarea șocurilor și a vibrațiilor, montate la Pasajul Europa Unită. „Cei care locuiesc în zonă nu vor fi afectați de lucrări”
Echipamente pentru atenuarea șocurilor și a vibrațiilor, montate la Pasajul „Europa Unită”. „Cei care locuiesc în zonă nu vor fi afectați” | Sursă foto: Captură Facebook- Daniel Băluță

Primarul Sectorului 4 a anunțat locuitorii ariei administrate că au fost montate echipamente speciale pentru atenuarea șocurilor și a vibrațiilor la Pasajul „Europa Unită”.

Echipamente pentru atenuarea șocurilor și a vibrațiilor, montate la Pasajul Europa Unită

Zona Metalurgiei din Sectorul 4 este un adevărat șantier din cauză lucrărilor ce sunt efectuate la Pasajul „Europa Unită”. Pe aici trec zilnic mașini de mare tonaj și echipamente speciale pentru astfel de lucrări.

Pentru a nu deranja locuitorii Sectorului 4, primarul Daniel Băluță a luat decizia de a monta echipamente speciale pentru a atenua șocurile și vibrațiile ce sunt produce de utilajele și vehiculele de mare tonaj folosite la lucrările de la pasaj.

Iată mesajul transmis de Primarul Sectorului 4:

Cei care locuiesc în zonă nu vor fi afectați de circulația acestora.

Mai mult, echipamentele montate sunt esențiale și pentru asigurarea stabilității structurii de rezistență a pasajului rutier suprateran.

În vară, Daniel Băluță le cerea scuze bucureștenilor centru disconfortul creat de lucrările la acest pasaj rutier.

Pasajul realizat de PS4, unul dintre cele mai importante proiecte din Capitală

Pasajul rutier „Europa Unită” este realizat de către Primăria Sectorului 4 și se află la intersecția dintre Bulevardul Metalurgiei și strada Turnu Măgurele. Acesta reprezintă unul din cele mai importante proiecte de infrastructură ce se realizează în Capitală, la acest moment.

Pasajul este realizat cu rolul de a fluidiza una dintre cele mai tranzitate și mai aglomerate zone ale Capitalei. Acesta va avea următoarele caracteristici:

  • O lungime de 650 de metri,
  • Câte două benzi de circulație pe fiecare sens de mers.

Lucrările pentru acest important obiectiv au fost începute, de către administrația publică a Sectorului 4, în luna februarie a anului 2022.

Cookies