ȘTIRI

Echipament de urmărire a retinei în valoare de 50.000 de euro, pentru studenții de la ASE

Proiectul s-a desfăşurat în cadrul unei colaborări între Agenţia de Cooperare Turcă (TIKA) și Academia de Studii Economice.

„Ne dorim dezvoltarea şi consolidarea relaţiilor de susţinere dintre România şi Turcia, iar educaţia este una dintre priorităţile noastre. Considerăm necesară crearea şi menţinerea unui climat de dezvoltarea multilaterală şi dorim să ne implicăm în continuare îndemararea de proiecte în domenii precum sănătate, educaţie, cultură, sportu şi cercetare”, a spus Haci Ahmet Daştan, coordonator al Oficiului Coordonare Proiecte – TIKA Bucureşti.

Echipamentul de urmărire a retinei are rolul de a analiza informaţia captată şi de a transforma în date concrete prin intermediul unui software modern, utilizat în cercetare de către companii internaţionale, pentru obţinerea de date relevante pentru industria publicităţii. Astfel, va putea fi definit comportamentul în momentul în care acesta întră în contact cu elementele testate, precum materiale publicitare, produse sau rafturi din magazine.

Sursa: ZF

.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button