ARHIVA B365

Echipa feminină de handbal CSM Bucureşti are un nou antrenor. Cine este

E o mare plăcere pentru mine să anunț că am semnat un contract pe doi ani. Am decis să semnez pentru CSM deoarece cred în acest proiect. Cred că este o șansă pentru mine să fiu antrenorul câștigătoarei Ligii Campionilor EHF. Am mai încercat-o și vreau să o fac din nou. Va fi o plăcere să lucrez cu jucătoare internaționale de top și sunt sigur că împreună vom face o treabă foarte bună”, a declarat Vestergaard, care îl înlocuiește pe compatriotul său Kim Rasmussen.

Ca obiective pentru sezonul 2016/2017, CSM București și-a propus câștigarea campionatului, a cupei și calificarea în turneul Final Four al Ligii Campionilor.

E OFICIAL. Antrenorul Kim Rasmussen pleacă de la CSM Bucureşti

Antrenorul danez Kim Rasmussen a anunţat oficial, la finalul jocului Rapid-CSM Bucureşti, din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României, că pleacă de la echipa cu care a cucerit campionatul şi Liga Campionilor.

Vestergaard, 41 ani, dublu câștigător al Ligii Campionilor cu Viborg (2009, 2010), a fost director tehnic la CSM București între 2014 și 2015, iar acum revine la gruparea bucureșteană în postura de antrenor principal.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button