Echipa Bucureştiului, locul cinci la finala mondială de baschet 3×3

de:
07 oct. 2013
0 afișări
Echipa Bucureştiului, locul cinci la finala mondială de baschet 3x3

Echipa Bucharest UPB (www.3la3.ro, www.facebook.com/SportArenaStreetball ) s-a clasat pe locul cinci la finala FIBA 3×3 World Tour, care a avut loc in weekend la Istanbul, turneu care a oferit premii de 30.000 USD.

Echipa Bucharest UPB a depasit performanta obtinuta anul trecut la finala FIBA 3×3 World Tour de la Miami, atunci cand a ocupat locul sase in lume.

Aventura celor patru jucatori care au reprezentat Bucurestiul si Romania in circuitul mondial de baschet 3×3, Catalin Vlaicu (jucator la CS Energia Rovinari Târgu-Jiu), Angel Santana (jucator la Stiinta Bucuresti), Catalin Bordei si Alin Spahiu, s-a oprit in sferturile de finala ale turneului de pe malul Bosforului.

Dupa ce au incheiat faza grupelor pe primul loc, confirmandu-si statutul de cap de serie numarul unu, baietii nostri au avut un meci crancen in sferturile de finala in fata unei extrem de artagoase echipe din Kranj, Slovenia. Doua cosuri marcate de la mare distanta de ex-iugoslavi pe final au contat decisiv, acestia impunandu-se cu 16-11, scrie gandul.info.

Cookies