ARHIVA B365

Ecaterina Andronescu, implicată într-un accident de maşină în Bucureşti

Accidentul s-a produs în intersecţia străzilor Ştirbei Vodă – Luterană, în jurul orei 15.50. În urma accidentului, taxiul s-a răsturnat, iar Andronescu a fost rănită la o mână. Ambele maşini implicate sunt marca Logan.

„Eu am intrat în intersecţie pe verde. Taxiul venea din stânga, pe Ştirbei Vodă spre Ateneu, şi a trecut pe roşu, crezând probabil că se poate proteja, ca să spun aşa, în urma unui autobuz care, în intersecţie, a virat dreapta, pe verde intermitent”, a explicat demnitarul, adăugând „Sunt bine, nu am mers la spital, sunt la minister acum. Am doar arsuri la trei degete de la o mână, ca urmare a deschiderii airbag-ului. M-am şi speriat puţin”.

La faţa locului s-au deplasat echipaje medicale, care au acordat primele îngrijiri atât ministrului, cât şi taximetristului.

Surse din Poliţie au precizat, pentru Mediafax, că Andronescu a refuzat ulterior să fie transportată la spital, pentru a fi internată.

Poliţiştii de la Rutieră se află la faţa locului pentru a investiga accidentul. În zonă a venit şi o maşină de pompieri, care să intervină în eventualitatea unei explozii la taxiul răsturnat.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button