BAZAR

EBA se laudă pe Twitter: Rochia de mireasă costă 4.500 euro, iar meniul include caviar

Elena Băsescu a anunţat, în comunicatul de presă postat şi pe Twitter, că slujba religioasă se va desfăşura sâmbătă după-amiază, la o biserică ortodoxă veche din Bucureşti, iar sărbătorirea evenimentului va avea loc la Palatul Snagov, într-un cort special amenajat în grădina acestuia, notează adevărul.ro.

„Naşii care ne vor fi alături sunt bunii noştri prieteni Aura-Mari Mustea-Şerban şi Răzvan Mustea-Şerban, iar mireasa va fi însoţită, conform traditiei romaneşti de o singura domnişoara de onoare şi un singur cavaler de onoare respectiv verişoara mea primară Raluca Băsescu şi prietenul nostru Codin Maticiuc. La nuntă vor participa aproximativ 600 de persoane, prieteni şi cunoştinţe ale noastre, ale părinţilor noştri şi ale naşilor. Meniul ales conţine, printre altele, caviar, pastă de jambon, sărmaluţe în foi de viţă şi de varză, costiţă, mămăliguţa, smântână, ruladă de curcan, pulpă de viţel”, declară mezina preşedintelui, în comunicatul de presă remis.

Potrivit informaţiilor divulgate de EBA, aranjamentele florale şi decoraţiile sunt simple (flori de grădină, trandafiri, bujori şi hortensii) în tonuri de roz fane, culoarea-tematică a întregului eveniment, iar atmosfera va fi întreţinută de interpreţii Aurel Tamaş, Călin Geambaşu, Smiley Band şi un DJ. Verighetele mirilor au un design simplu, sunt din aur rose, nu au diamante şi au costat împreună 500 de euro, potrivit declaraţiilor Elenei Băsescu.

În acelaşi comunicat de presă, mezina şefului statului mai precizează că rochia de mireasă este din dantelă Sophie Hallette, organza din mătase naturală şi tafta, a fost realizată de designerul autohton Anca Maxim şi a costat în jur de 4.500 de euro.

„Nu avem o lună de miere stabilită, am hotărât să o amânăm pentru iarnă sau anul viitor deoarece activitatea mea la Parlamentul European a început deja. În ciuda celor afirmate de unele publicaţii şi posturi radio şi TV, invitaţii nu au niciun fel de restricţie. În ciuda celor afirmate de unele publicaţii şi posturi radio şi TV, evenimentul nu beneficiază de nicio protecţie specială din partea Serviciului de Protecţie şi Pază (SPP). Din dorinţa de a răspunde interesului public manifestat cu privire la nunta noastră, vom pune la dispoziţia presei, în timp util, câteva fotografii şi imagini video, care vor putea fi publicate şi difuzate în mod liber. Înţelegem că există un mare interes public legat de nunta noastră, dar vă adresăm rugămintea de a ne lăsa să ne bucurăm în linişte, alături de cei dragi, de acest eveniment special din viaţa noastră”, mai anunţă fiica cea mică a preşedintelui.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button