East Roots @Street Delivery

de:
09 iun. 2011
0 Afișari
East Roots @Street Delivery

East Roots nu este doar o trupă, este un concept. S-a înfiinţat în 2009 în Bucuresti şi s-a afirmat pe scena muzicală romanească cu un sound nou, greu de etichetat datorită imbinării unor surprinzătoare elemente precum: Drum& Bass, Reggae, Ska, Dubstep si Dancehall cu pasaje de sitar (instrument traditional oriental) sau nai.

La numai un an de la înfiinţare câştigă locul III la concursul Stufstock 2010 şi sustin concerte la cele mai importante festivaluri (Stufstock, Iarmaroc, Street Delivery etc.), urmate de un turneu prin toata ţara. Cu experienţă în genuri muzicale foarte diferite, care variază de la jazz şi muzica clasică la dub şi rock, membrii trupei au reusit să creeze conceptul East Roots.

Piesele compuse în română, engleză şi franceză ne provoacă la un dialog, atât cu ceilalti cât şi cu noi înşine, prin care să demolam mentalităţi şi trenduri distructive şi sa fim sinceri faţă de căutarile fiecăruia dintre noi.

East Roots este formată din: Bogdan Filipeanu (Mistah B) – voce, Mihai Pară – baterie, Laur Iftene – bas şi sitar, Mihai Stanescu – clape, Cristian Scurtu- chitara şi Adelin Dragu – percuţie şi nai.

Anul acesta, Street Delivery are loc in perioada 10-12 iunie: “Inchidem strada pentru masini si o deschidem pentru oameni”.

Main Stage

Cookies