ȘTIRI

East Roots @ GuerriLIVE

GuerriLIVE continua seria concertelor de luni seara, in aceasta seara, fiind invitata trupa East Roots.

Radio Guerrilla: 94, 8 FM sau www.eliberadio.ro

Pagina de FB: www.facebook.com/Guerrilive

GuerriLIVE înseamnă concerte susţinute de trupele noului val din muzica romaneasca, gazduite si transmise în direct din studiourile Radio Guerrilla.

În fiece saptamana, în fiece luni, de la 7 seara.

Maestru de ceremonii – Bogdan Șerban

Foto – Roxana Afric

Video – www.veiozaarte.ro

East Roots nu este doar o trupa, este un concept. S-a infiintat in 2009 in Bucuresti si s-a afirmat pe scena muzicala romaneasca cu un sound nou, imposibil de etichetat fiindca imbina cele mai surprinzatoare elemente: Drum& Bass, Reggae, Ska, Dubstep si Dancehall cu pasaje de sitar (instrument traditional oriental) sau nai. Un an mai tarziu castiga locul III la concursul Stufstock 2010 si sustin concerte la cele mai importante festivaluri (Stufstock, Iarmaroc, Street Delivery etc.), urmate de un turneu prin toata tara.

Cu experienta in genuri muzicale foarte diferite, care variaza de la jazz si muzica clasica la dub si rock, membri trupei au reusit impreuna sa creeze conceptul East Roots. Piesele compuse in romana, engleza si franceza ne provoaca la un dialog, cu ceilalti dar si cu noi insine, prin care sa demolam mentalitati si trenduri distructive si sa fim sinceri fata de cautarile fiecaruia dintre noi.

East Roots inseamna:

Mistah B / Vocal

Mihai Para / Drums

Laur Iftene / Bass

Mihai Stanescu / Keyboards

Cristi Scurtu / Guitar

Adelin Dragu / Drums,Percussion & Vocal


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button