Țeapă în Capitală: Cum a escrocat un bărbat mai mulți bucureșteni

de:
14 aug. 2014
0 Afișari
Țeapă în Capitală: Cum a escrocat un bărbat mai mulți bucureșteni

Astfel, poliţiştii Secţiei 20 au început documentarea activităţii infracţionale a celui în cauză, în urma sesizărilor primite cu privire la faptul că, acesta, folosindu-se de nume şi calităţi mincinoase, prin falsificarea unor înscrisuri sub semnătură privată şi prin folosirea unor instrumente false, ar fi determinat mai multe persoane să-i plătească diverse sume de bani.

Banii solicitaţi de bărbatul bănuit de comiterea infracţiunii ar fi reprezentat contravaloarea verificărilor metrologice a apometrelor efectuate de către acesta, folosindu-se, pentru inducerea în eroare a părţilor vătămate, de numele unei societăţi comerciale de profil.

În urma percheziţiei efectuate, poliţiştii bucureşteni au descoperit şi ridicat mai multe înscrisuri, ştampila utilizată la activitatea infracţională, precum şi un registru personal din care rezulta profitul obţinut, în medie de 4.000 – 5.000 de lei pe lună.

Cercetările sunt continuate de judiciariştii Capitalei, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune, falsificarea de instrumente oficiale, folosirea instrumentelor false şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Cookies