Ea este Bezea, pisica albă care a fugit de acasă, de pe strada Șușița din București. Stăpâna sa o caută și prin cartierul Dămăroaia, și pe internet

22 apr. 2024
7859 afișări
Ea este Bezea, pisica albă care a fugit de acasă, de pe strada Șușița din București. Stăpâna sa o caută și prin cartierul Dămăroaia, și pe internet
Ea este Bezea, pisica albă care a fugit de acasă, de pe strada Șușița din București. Stăpâna sa o caută și prin cartierul Dămăroaia, și pe internet | Sursa foto: Animale pierdute/gasite in Bucuresti/Ilfov/Romania/Ana B. - Facebook

Ea este Bezea, o pisicuță albă care a fugit din cartierul Dămăroaia din București, mai exact de pe Strada Șușița. Stăpâna ei o caută încă de duminică, 21 aprilie.

UPDATE: Stăpâna sa a anunțat că Bezea s-a întors singură acasă, teafără și nevătămată.

După o zi întreagă, Bezea a decis să se întoarcă singurică acasă și este bine. MULȚUMESC TUTUROR PENTRU AJUTOR!!

Bezea a fugit de acasă din cartierul Dămăroaia 🐈

Bezea este o pisicuță albă care a fugit de acasă, din cartierul Dămăroaia. Stăpâna sa o caută și cere ajutorul bucureștenilor pentru a o găsi. Aceasta a făcut și o postare pe grupul de Facebook „Animale pierdute/găsite în București/Ilfov/România” în speranța că, astfel, vestea va ajunge la cât mai mulți oameni care probabil au văzut-o.

S-a pierdut în zona cartier Dămăroaia/Strada Șușița în data de 21.04.2024. Răspunde la numele de Bezea. Dacă aveți orice informație despre ea, mă puteți contacta. Vă rog frumos să mă ajutați să o găsesc!

Tânăra îi roagă pe bucureștenii care au mai multe informații despre Bezea sau dacă au văzut-o să o contacteze. Anunțul se află AICI.

Ți-ai pierdut pisica? Iată ce poți face

Pentru cei care se află în situația în care pisica lor a fugit de acasă, lăsăm mai jos câteva sfaturi care circulă pe grupurile de Facebook destinate animalelor de companie pierdute:

  • Puneți litiera pisicii afară (cu nisipul necurățat) și duceți o pătură sau o bluză afară (ele recunosc mirosurile cunoscute lor de la distanță și sunt șanse foarte mari să vină la litiera lor sau la o îmbrăcăminte cu miros cunoscut).
  • Lăsați lângă litieră hrană și apă.
  • Căutați-o și chemați-o în special dimineața devreme și seara târziu când e mai liniște și cresc șansele să vă audă și să aibă curaj să iasă din locul în care se ascunde.
  • Cercetați fiecare loc mic: tufiș, beci, garaj sau oriunde s-ar putea ascunde.
  • Mergeți să vă căutați animalul de companie cu jucăria și hrana preferată. (Dacă, de exemplu, îi plac undițele sau laserul, să le folosiți la căutare. De asemenea, dacă vine la sunetul pliculețului, conservei sau a bobițelor, să folosiți acele sunete.)
  • Puneți cât mai multe afișe cu el/ea în zonă.
  • Lăsați afișe la cabinetele veterinare din zonă.
  • Întrebați vecinii dacă au văzut cumva pisica, să-i rugați să se uite și ei după el/ea și să-i rugați să cerceteze beciurile și garajele, în caz că pisica a intrat acolo și a fost accidental închisă înăuntru.
  • Postați anunțul de pierdere pe grupurile de Facebook (sunt grupuri dedicate animalelor pierdute sau găsite pe orașe și pe cartiere).
  • Dacă nu sunt foarte multe pisici în zonă, puteți folosi o cușcă capcană, poate astfel o să intre în ea când îi este foame.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies