Ea e Țiți, pisicuța rebelă care a fugit de-acasă. A zbughit-o printre picioarele stăpânei, care o caută acum prin Bucureștii Noi, iar oamenii o ajută

31 oct. 2023
594 Afișari
Ea e Țiți, pisicuța rebelă care a fugit de-acasă. A zbughit-o printre picioarele stăpânei, care o caută acum prin Bucureștii Noi, iar oamenii o ajută
Ea e Țiți, pisicuța rebelă care a fugit de-acasă. A zbughit-o printre picioarele stăpânei, care o caută acum prin Bucureștii Noi, iar oamenii o ajută. Sursa foto: Facebook/ Iubesc Bucureștii Noi

O pisicuță a fugit acum două zile de acasă, iar stăpâna ei este destul de îngrijorată. Femeia le-a cerut ajutorul locuitorilor din Bucureștii Noi pentru a-și găsi animăluțul.

„Rebela casei a decis s-o ia din nou la fugă printre picioare”

Țiți, zis și „Rebela casei” este o pisicuță care s-a decis într-o zi de duminică să fugă printre picioarele stăpânei și să meargă să exploreze cartierul Bucureștii Noi.

Pisicuța a fugit pe data de 29 octombrie 2023, la ora 15:00, din zona Străzii Ardealului. Ea răspunde la „Țiți” și este extrem de blândă, potrivit spuselor stăpânei.

Totodată, femeia a spus că pisica nu are zgardă cu GPS.

Țiți, pisica dispărută
Țiți, pisica dispărută. Sursa foto: Facebook/ Iubesc Bucureștii Noi

Pentru a o găsi mai repede, stăpâna a publicat un anunț pe pagina de Facebook „Iubesc Bucureștii Noi”, acolo unde a dat mai multe informații despre pisică:

Rebela casei a decis din nou s-o ia la fuga printre picioare să exploreze cartierul.
A fugit ieri pe la ora 15 din zona străzii Ardealului. Răspunde la Țiți și este extrem de blândă.
Am lăsat in curte și litiera, dar încă nu și-a făcut apariția. Nu este pisică de curte și tot din acest motiv nu are zgărdiță cu GPS.
Vă rog dacă o vede cineva să mă anunțe!

O bucureșteancă spune că a văzut o pisică asemănătoare, dar nu știe dacă era Țiți

Mai multe persoane au văzut postarea femeii legată de pisica dispărută, iar unele dintre ele au încercat să ajute la căutări.

O femeie a spus că a văzut în cursul zilei de marți o pisicuță care semăna cu Țiți, în apropierea străzii Măicănești. Animalul ar fi fost mângâiată de niște tineri, semn că era destul de blând și prietenos.

Acum 15 minute era o pisicuță care seamănă pe Durău spre Măicănești, pe o mașină. Foarte blândă, o mângăiau niște tineri. Mi-a atras atenția modelul drăgut de pe fățucă. (D. A. V.)

Momentan, nu se știe dacă stăpâna a reușit sau nu să își recupereze animăluțul.

Te-ar putea interesa și:

Cookies