E „Vara Verde” și în acest weekend în Parcul Natural Văcărești. E distracție în aer liber pentru toate vârstele pe 19-20 august

16 aug. 2023
2092 afișări
E
E "Vara Verde" și în acest weekend în Parcul Natural Văcărești. E distracție în aer liber pentru toate vârstele pe 19-20 august. Sursa foto: Facebook/ Administrația Parcul Natural Văcărești

Proiectul „Vara Verde” continuă și în acest weekend, 19-20 august, în Parcul Natural Văcărești, cu o mulțime de activități. Bucureștenii sunt invitați să petreacă timp în natură. Intrarea este liberă, însă este necesară înscrierea, online.

„Vara Verde” continuă și în acest weekend, 19-20 august, în Parcul Natural Văcărești

Proiectul Vara Verde în Parcul Natural Văcărești înseamnă oportunități de a petrece timp prețios cu familia în sânul naturii, de a lega prietenii între iubitorii de natură și de a ieși din cotidian. Comunitatea se adună în jurul acestui proiect și asta ne face să așteptăm evenimentele cu mare drag, transmite Administrația Parcul Natural Văcărești într-o postare pe Facebook.

Și în acest weekend, 19-20 august, iubitorii de natură sunt invitați să participe la activități în aer liber în Parcul Natural Văcărești. Evenimentele sunt atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

Lista activităților de sâmbătă, 19 august

1. Tur ghidat cu tema: „În căutarea sunetelor de păsări”

 • ora 7:50 – Locul de întâlnire este la intrarea în parc dinspre blocurile Asmita Gardens.
 • ora 08:00 – Startul turului ghidat. Turul va începe punctual. Participanții sunt rugați să respecte ora de întâlnire și ora startului turului.

Turul durează aproximativ 2 ore, iar distanța parcursă va fi de aproximativ 2 km. Participarea este gratuită. Limita participanților este de 70 de persoane. AICI vă puteți înscrie.

2. Atelier de pictură pentru seniori

 • ora 08:30 – Locul de întâlnire este la intrarea în parc dinspre blocurile Asmita Gardens. Limita participanților este de 20 de persoane. Mai multe informații despre atelier și despre înscriere, AICI.

3. Spectacol de teatru cu păpuși pentru copii: „Turtita rumenita”

 • ora 08:30 – Locul de întâlnire este la intrarea în parc dinspre blocurile Asmita Gardens.
 • ora 09:00 – Începe spectacolul. Vă rugăm să respectați ora de întâlnire. Limita participanților este de 60 de persoane. Link de înscriere, AICI.

4. Curs de yoga

 • ora 08:30 – Locul de întâlnire este la intrarea în parc dinspre blocurile Asmita Gardens. Maxim 35 de persoane pot participa. AICI vă puteți înscrie.

5. Atelier de pictat tricouri

 • ora 09:30 – Locul de întâlnire este la intrarea în parc dinspre blocurile Asmita Gardens. Limita participanților este de 25 de persoane. Mai multe informații despre atelier, dar și despre înscriere, AICI.

6. Atelier de creație pentru copii: „Buburuze”

 • ora 09:50 – Locul de întâlnire este la intrarea în parc dinspre blocurile Asmita Gardens. Maxim 60 de persoane pot participa. Link de înscriere, AICI.

Lista activităților de duminică, 20 august

1. Tur ghidat cu tema: „În căutarea sunetelor de păsări”

 • ora 07:50 – Locul de întâlnire este la intrarea în parc dinspre blocurile Asmita Gardens. Limita participanților este de 70 de persoane. AICI vă puteți înscrie și afla mai multe detalii.

2. Spectacol de teatru cu păpuși pentru copii: „Capra cu trei iezi”

 • ora 08:30 – Locul de întâlnire este la intrarea în parc dinspre blocurile Asmita Gardens.
 • ora 09:00 – Începerea spectacolului. Participanții sunt sfătuiți să respecte ora de întâlnire. Limita participanților este de 60 de persoane. AICI vă puteți înscrie.

3. Curs de yoga

 • ora 08:30 – Locul de întâlnire este la intrarea în parc dinspre blocurile Asmita Gardens. Limita participanților este de 35 de persoane. Participanții sunt rugați să își aducă salteluță sau izopren. AICI vă puteți înscrie.

4. Atelier de educație ecologică prin teatru pentru copii

 • ora 09:30 – Locul de întâlnire este la intrarea în parc dinspre blocurile Asmita Gardens. Limita participanților este de 30 de persoane. AICI vă puteți înscrie.

5. Atelier de creație pentru copii: „Pisici de noapte”

 • ora 09:50 – Locul de întâlnire este la intrarea în parc dinspre blocurile Asmita Gardens. Limita participanților este de 60 de persoane. Mai multe informații despre atelier și despre înscriere, AICI.

Vă așteptăm cu drag să vă înscrieți și să participați la evenimente!, a conchis sursa citată.

Cookies