E vară la București până vineri, când se mai strică un pic vremea, dar joi va fi ca-n iulie. Prognoza meteo pentru perioada 22-26 mai

22 mai 2023
375 afișări
E vară la București până vineri, când se mai strică un pic vremea, dar joi va fi ca-n iulie. Prognoza meteo pentru perioada 22-26 mai
E vară la București până vineri, când se mai strică un pic vremea, dar joi va fi ca-n iulie. Prognoza meteo pentru perioada 22-26 mai. Sursa foto: Facebook - Robert Negoiți

După o săptămână în care atât în țară, cât și în București vremea a fost instabilă, iar vântul a bătut puternic, meteorologii au transmis cum va fi vremea în această săptămână.

ANM a anunțat cum va fi vremea în perioada 22-26 mai în București

Temperaturile vor fi ridicate de luni până joi, iar vineri ne putem aștepta la averse și descărcări electrice în București. Maxima termică va fi înregistrată joi și va fi de 29 de grade Celsius. Minima termică va fi înregistrată în noaptea de marți, aceasta fiind de 13 grade Celsius.

LUNI

Astăzi, 22 mai 2023, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) au anunțat că cerul va fi parțial noros. Maxima termică ce se va înregistra în acest început de săptămână în Capitală va fi de 26 de grade Celsius. Minima termică va fi de 15 grade. Vântul va avea o viteză medie de 13 m/s.

MARȚI

Marți, 23 mai, cerul va fi variabil și se va înregistra o temperatură maximă de 28 grade Celsius. Pe timpul nopții, temperatura va scădea până la 13 grade. Vântul va avea o viteză medie de 10 m/s.

MIERCURI 

La mijlocul săptămânii, bucureștenii se vor bucura de temperaturi ridicate, maxima termică fiind de 28 de grade. Cerul va fi variabil. Minima termică va fi de 14 grade Celsius. Vântul va avea o viteză medie de 6 m/s.

JOI

Cea mai ridicată temperatură va fi înregistrată joi, pe data de 25 mai. Temperatura maximă va fi de 29 grade Celsius, iar cerul va fi variabil. Pe timpul nopții, temperatura înregistrată va fi de 15 grade. Vântul va avea o viteză de 4 m/s.

VINERI

ANM a transmis că ziua de dinainte de weekend va înregistra o temperatură maximă de 27 de grade Celsius. Cu toate acestea, cerul va fi temporar noros și vor exista averse și descărcări electrice. Minima termică va fi de 16 grade Celsius. Vântul va avea o viteză medie de 4 m/s.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies