E riscant să ai amantă când ești oligarh rus. Iubitele bogaților au pus viața luxoasă pe Insta și așa a dat Occidentul de urma iahturilor și banilor

30 mart. 2022
1731 Afișari
E riscant să ai amantă când ești oligarh rus. Iubitele bogaților au pus viața luxoasă pe Insta și așa a dat Occidentul de urma iahturilor și banilor
E riscant să ai amantă când ești oligarh rus. Iubitele bogaților au pus viața luxoasă pe Insta și așa a dat Occidentul de urma iahturilor și banilor. Sursa foto: Pixabay

Bogătanii din Rusia rămân fără avere și fără iahturi din cauza pozelor publicate de amante, soții sau fiice pe rețelele sociale. Putem spune că tehnologia modernă le dă planurile peste cap.

E riscant să ai amantă când ești oligarh rus

Oligarhii ruși încearcă din răsputeri să-și ascundă iahturile, conturile pline cu bani și apartamentele luxoase din străinătate, dar postările pe care le fac soțiile, amantele și fiicele pe Instagram sau pe TikTok reușesc să-i expună și, astfel, se aleg cu bunurile confiscate.

Pare scenariu de film, dar o pățesc și unii dintre cei mai bogați și mai influenți oameni din Rusia. Slăbiciunile lor comune sunt: iahturile, fotomodelele și Vladimir Putin, potrivit vice.com.

La o distanță de trei săptămâni după ce Rusia a început invazia în Ucraina, mai multe poze publicate pe Instagram în care apărea o tânără rusoaică în vârstă de 26 de ani aflată pe un iaht de lux au făcut înconjurul internetului.

În doar câteva zile, Polinei Kovaleva (despre care se zvonește că ar fi fata vitregă neoficială a lui Serghei Lavrov – ministrul rus de Externe), i s-a interzis să intre în Regatul Unit, iar toate proprietățile i-au fost înghețate.

Iubitele bogaților au pus viața luxoasă pe Insta și așa a dat Occidentul de urma iahturilor și banilor

Igor Sechin, cunoscut și ca Darth Vader al politicii din Rusia, pe care Vladimir Putin l-a luat sub aripa sa încă din anii `90, a fost dat de gol de soție.

Jurnaliștii de investigație de la OCCRP au găsit legături între Igor, iahtul Princess Olga (în prezent Amore Vero) – care costă 120 de milioane de dolari și Olga Sechina (Rozhkova), soția acestuia care este cu 25 de ani mai tânără, pe baza fotografiilor postate de ea pe contul de Instagram. Fotografiile erau făcute de la bordul iahtului și aveau și locațiile: Maldive, Italia, Vietnam, India, Germania și Franța.

Jurnaliștii au descoperit că țările preferite ale Olgăi erau Italia și Franța, mai ales stațiunile de lux din Sardinia și Corsica, iar aceasta locuia în permanență pe iaht. Ancheta arată că, aproximativ 19 milioane de euro se ridică costurile de funcționare pentru ambarcațiunea de lux.

Bineînțeles că Igor a negat tot, dar oamenii legii din Franța au reușit să descopere legătura dintre o firmă deținută de rus și iahtul Amore Vero.

Serialul dramatic nu se oprește aici: cei doi au divorțat, între timp, iar presa mondenă relatează că totul s-a întâmplat după ce, într-o plimbare cu iahtul pe coasta Italiei, a apărut și un tânăr pilot de curse.

Amintim că, un caz similar a fost și cu un afacerist român. Dragoș Săvulescu a fost prins de autorități în Grecia, după ce iubita lui a publicat poze pe Instagram.

Cookies