BAZAR

E OFICIAL: Moise Guran se mută cu emisiunea Biziday la Digi24

Începând din această toamnă, emisiunea Biziday se mută la Digi24. Postul de televiziune şi realizatorul tv au confirmat, printr-un comunicat comun publicat pe site-ul biziday.ro, că Moise Guran și colegii săi vor realiza emisiunea Biziday și campania „Clubul celor care muncesc în România” la Digi24.

„Emisiunea Biziday este una de conținut, ne-am străduit întotdeauna să analizăm și să comentăm, să explicăm pe înțelesul tuturor cele mai relevante evenimente din societatea noastră. Fără parti-pris-uri și fără prejudecăți. Aceasta este definiția Digi24, compatibilitatea este evidentă și deci alegerea mea nu a fost una dificilă”, a declarat Moise Guran, realizator Biziday, în comunicatul citat.

„Ne bucurăm că ni se alătură un jurnalist de talia lui Moise Guran, pe care îl cunosc de 16 ani. Ne-am întâlnit în mai multe redacții, am lucrat împreună și am continuat să colaborăm chiar și atunci când n-am mai lucrat împreună. Ne reîntâlnim pentru a dezvolta proiectul Digi24”, a spus şi Cosmin Prelipceanu, redactor-șef Digi24, în comunicatul citat.

Potrivit informațiilor sursei menţionate, emisiunea va fi realizată în același regim în care se producea la TVR, o coproducție Digi 24 – compania Biziday.

Totodată, venirea lui nu va afecta programul economic Business Club realizat în prezent de Stelian Muscalu la Digi 24. Contactat de Paginademedia.ro, Moise Guran a declarat că “în curând vom face un anunț oficial”, fără să precizeze care va fi direcția.

Venirea lui Moise Guran a fost anunțată în interiorul canalului de știri deținut de RCS&RDS luni.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button