ARHIVA B365

E oficial: Crin Antonescu a demisionat de la șefia PNL

Crin Antonescu a demisionat de la șefia PNL. „Am prezentat demisia în fața Biroului politic central având în vedere că obiectivul pentru care mi-am asumat responsabilitatea nu a fost atins. Conform statutului am cerut convocarea unui Congres Politic Extraordinar. Miercuri va fi o nouă delegație permanentă care va stabili data Congresului extraordinar. Biroul politic ne-a cerut să exercităm  prerogativele de conducere până la organizarea Congresului. Congresul va fi organizat de președinții de filiale cu rezultatele cele mai bune”, a declarat Crin Antonescu.

El declarase înainte de alegeri că, în cazul în care PNL nu va obține 20% din voturi la europarlamenatare, el va demisiona de la conducerea partidului.  

Și vicepreședinții au demisionat în bloc, luni, dar Crin Antonescu urmează să asigure interimatul la şefia partidului până la organizarea unui congres

De asemenea, Biroul Politic al PNL a decis deființarea filialei Satu-Mare a partidului care a votat cu unanimitate de voturi reînscrierea lui Călin Popescu Tăriceanu în PNL. 

Conducerea PNL a votat și trecerea formaţiunii de la ALDE la PPE, validând astfel propunerea lansată, în cursul dimineţii, de către Crin Antonescu.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button